AGAINAGAIN! lanceert een gloednieuw en duurzaam concept: leasing van hoogwaardig kleuterspeelgoed

Dinsdag 9 februari 2016 — Vanaf begin dit jaar kunnen ouders dankzij start-up Againagain! (onder de vleugels van Start it @kbc) speelgoedabonnementen bestellen voor hun kleuters tussen 2 en 4 jaar. Opmerkelijk: dat speelgoed wordt niet verkocht, maar geleaset!

Alle jonge ouders staan weleens voor hetzelfde dilemma: Natuurlijk willen ze hun kind zoveel mogelijk verwennen en stimuleren. Maar kleuters raken snel uitgekeken op een speeltje en het is zonde om al dat prachtig speelgoed te zien bestoffen in een hoekje.  

Againagain! komt met een oplossing op de proppen: Je bestelt online een pakket met leuke, kwalitatieve speeltjes, helemaal op maat van je kleuter. Drie maanden later stuur je die gewoon terug en krijg je een nieuw pakket in ruil. Simple, easy, en all-in! Alles wordt voor je geregeld. Againagain! stuurt bovendien een reminder wanneer het tijd is om je pakket in te ruilen.   

Het speelgoed is zorgvuldig geselecteerd op basis van speelwaarde en kwaliteit. En het moet er natuurlijk ook leuk uitzien. Enkele merken die je terugvindt in de abonnementen zijn: Plantoys (modern houten speelgoed), Fisher Price vintage (the good old days) en Lilliputiens (prachtig creatief Belgisch speelgoed). 

Againagain! maakt elk speeltje terug schoon, kijkt het grondig na en vervangt of herstelt waar nodig. Zo wordt het écht duurzaam gebruikt. En speelgoed dat niet meer aan de hoge kwaliteitseisen van Againagain! voldoet maar wel nog heel ‘speelbaar’ is, wordt weggeschonken aan organisaties die het heel goed kunnen gebruiken.  

Oh ja… Krijgt je kleuter maar niet genoeg van zijn speeltje? Dan kan je het gewoon aankopen. Leuk, toch? 

Againagain! maakt deel uit van de Start it @kbc community die  jonge start-ups helpt om hun ondernemersidee waar te maken.

Klik hier voor afbeeldingen 

Perscontact

Contacteer  voor meer informatie:

Sarah De Wulf 
sarah@againagain.be
+32 475 20 51 35

Saar Dietvorst
Perscontact Start it @kbc
saar@contentcats.be
+32 468 19 75 07 

Over Againagain!

Againagain! brengt voor het eerst slimme speelgoedabonnementen op de markt.   Het gaat om hoogwaardig en leuk speelgoed voor kleuters. Niet om te hebben en te houden, maar om te spelen-spelen-speleuh! Zo geven we ouders die het beste voor hun kind willen, maar ook bezorgd zijn om onze planeet, een haalbaar alternatief voor (over)consumentisme. De oprichtsters van Againagain!, de twee zusjes Greet en Sarah, hebben respectievelijk een juridische en een speelgoedachtergrond. Againagain! zit onder de incubatievleugels van Start it @kbc.

Ga voor meer informatie naar www.againagain.be