Clever lanceert chatbot ‘barvrouw Lisa’ op Webtomorrow

Clever lanceert chatbot ‘barvrouw Lisa’ op Webtomorrow

Gent - Scale-up Clever, partner van Webtomorrow, lanceert tijdens de conferentie op 8 en 9 juni zijn gloednieuwe Recommender Chatbot, ‘barvrouw Lisa’. Zij wordt ingezet om alle bezoekers van Webtomorrow het ideale drankje aan te bevelen.  In samenwerking met brouwerij De Brabandere biedt Clever de aanbevolen drankjes ook gratis aan op hun stand.

“Naarmate de conferentie vordert en meer en meer bezoekers chatten met de bot, zal chatbot Lisa steeds intelligenter worden in haar antwoorden en aanbevelingen. Via de Machine Learning technologie van IBM Watson zullen we haar continu trainen.  Onze bots worden bovendien ontwikkeld in samenwerking met het Profacts Data Solutions team dat in België de top is op vlak van Data Science oplossingen”, aldus Maarten Verschuere, co-founder van Clever.  

“Onze customer service chatbots staan nu op punt. Recommender bots zijn voor ons de volgende stap.  In de toekomst zullen steeds meer AI-oplossingen ter beschikking staan van de consument waarmee we allemaal naar gepersonaliseerde aanbiedingen zullen zoeken. Welke wijn past bij mijn gerecht? Waar vind ik een reis binnen mijn budget? Wat is de beste verzekering? De bots zullen weten wat hen te doen staat”, zegt Maarten Verschuere, co-founder van Clever.  

Naast aanbevelingen kan je van chatbot Lisa ook informatie krijgen over de sprekers op Webtomorrow en over Clever zelf. Chatten met chatbot Lisa kan via de website van Clever vanaf 8 juni.  

Onder het motto ‘Zet u en drink iets, the bots know what to do’ kan je gedurende heel de conferentie Webtomorrow gratis Bavik Super pils, Kwaremont, Petrus Dubbel en Petrus Aged Red verkrijgen op de stand van Clever.

Clever maakt deel uit van accelerator Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Webtomorrow gaat door van 8 tem 9 juni in Flanders Expo Gent.
Je vindt Clever aan stand 44, aan de linkerzijde van de inkomhal.

Over Clever
Clever is een tech scale-up uit De Pinte gespecialiseerd in de ontwikkeling van chatbots op basis van Artificiële Intelligentie.  De belangrijkste toepassingen van de Clever chatbots zijn de geautomatiseerde klantendienst via chat en de interactieve recommendation engine die aanbevelingen formuleren in interactie met en op maat van de klant.  Clever werd opgericht door data-analyse expert Maarten Verschuere en ondernemers dr. Timothy Desmet en dr.  Stijn De Rammelaere. Timothy en Stijn zijn de oprichters van Profacts, het sterkst groeiende marktonderzoeksbureau in België, en werden respectievelijk verkozen tot Oost-Vlaams Ondernemer van het jaar (2014) en Psycholoog van het jaar (2011).  

Voor meer informatie, ga naar www.clever.be.
https://www.facebook.com/CleverAIBots/

Contacteer ons
Maarten Verschuere Co-founder Clever
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen