Seety, de app om geen parkeerboetes meer te krijgen, nu ook in Antwerpen

Seety, de app om geen parkeerboetes meer te krijgen, nu ook in Antwerpen

Antwerpen - Na een succesvolle lancering in Brussel is Seety, de gratis mobiele app om parkeerboetes te vermijden, vanaf oktober ook beschikbaar in Antwerpen.

Dankzij de Seety app riskeer je geen boete meer, want je weet telkens in welke parkeerzone je bent en wat het risico op controle is. Seety maakt deel uit van accelerator Start it @KBC, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt. 

De nieuwe app geeft je informatie op twee manieren:

Enerzijds geeft Seety de verschillende parkeerzones weer op een kaart. Je weet dus altijd of parkeren gratis, met parkeerschijf dan wel betalend is. Bovendien toont de app de tarieven, de dienstregelingen en de maximale parkeertijd van de zone waarin je je bevindt. Je riskeert dus geen boete meer omdat je niet wist dat je moest betalen of een parkeerschijf moest gebruiken. Je kunt je parkeerkosten ook verlagen door te parkeren in een gunstigere zone.

Anderzijds geeft Seety het risico op controle weer op de plaats waar je geparkeerd bent, afhankelijk van de tijd van de dag. Je wordt ook verwittigd als een controleur in de buurt gemeld wordt of als jouw parkeertijd is afgelopen.

Seety community
De community van Seety is heel belangrijk, want dankzij hen worden de risico's op controle in de app berekend. Elke gebruiker kan een controle of boete melden, zodat dit anderen niet overkomt. Seety heeft al meer dan 5.000 gebruikers in Brussel en er worden bijna 500 controles per maand gemeld.

Hadrien Crespin, Oprichter Seety: "Het succes van Seety in Brussel overstijgt onze verwachtingen. Op een paar maanden tijd hebben we al enkele duizenden gebruikers en dat enkel door mond-tot-mondreclame. We zijn nu klaar om alle grote steden van het land te veroveren. Onze ambitie is om tegen eind 2017 meer dan 20.000 gebruikers te hebben."

De Seety app is gratis beschikbaar voor iPhone en Android via seety.co/nl/

///

Over Seety
Seety is een Brusselse start-up opgericht door Hadrien Crespin en Nicolas Cognaux. Seety maakt sinds mei 2017 deel uit van accelerator Start it @KBC, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt. De app is beschikbaar in Brussel en Antwerpen.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen