PERSUITNODIGING: Amerikaanse ambassade bezoekt Global Entrepreneur Jasnarok

Global Entrepreneurs Week - 13 november 2017

Beste journalist

De Amerikaanse ambassade bezoekt op maandag 13 november designstudio Jasnarok, naar aanleiding van de Global Entrepreneurs Week en van de benoeming van Jasna Rokegem tot Global Entrepreneur.  

Wij nodigen u van harte uit om aan te sluiten!

Jasnarok geeft de U.S. Embassy een overzicht van haar oeuvre, met live demo's. Vanaf 12h30 is ze ook beschikbaar voor interviews.

Jasna Rokegem, founder van designstudio JasnaRok, werd door the U.S. Department of State geselecteerd tot Global Entrepreneur, en mag België vertegenwoordigen op de 8e Global Entrepreneurship Summit (GES).

De Global Entrepreneurship Summit gaat door in Indië, van 28 tot 30 november, en is een publiek-privaat partnership dat ondernemerschap ondersteunt, het uitwisselen van ideeën aanmoedigt en interessante investeringskansen naar voren schuift.

Jasna Rokegem werd gekozen na een strenge selectie, "Omdat zij de krachtige energie belichaamt die vrouwen genereren op het vlak van entrepreneurship in de gezondheidszorg en mode. Haar projecten combineren interactief fashion design en innovatieve technologie. Bovendien creëert Jasna Rokegem tewerkstelling voor vrouwen in tech jobs, een gebied waarin zij tot op heden ondervertegenwoordigd zijn."

Jasna Rokegem: "Met Jasna Rok bouwen we aan een wereld waarin geconnecteerde wearables het mogelijk maken om in de toekomst op een nieuwe manier te communiceren en ons 'beter' zullen maken. Je kan het vergelijken met een lifecoach, en dit door mode, technologie en wetenschap met elkaar te combineren.  Ik ben de Amerikaanse ambassade heel erg dankbaar om mijn reeds opgebouwd netwerk internationaal te versterken en mijn expertise verder uit te bouwen."

U.S. Embassy: "Mevrouw Rokegem zal samen met 300 tot 500 ondernemers van over de hele wereld de Global Entrepreneurs Summet (GES) bijwonen. Dit jaar ligt de focus op het thema "Women First, Prosperity for All". Vrouwen staan dit jaar in de schijnwerpers omdat zij de hoofdrol spelen in het creëren van meer welvaart en veiligheid binnen communities. De ondernemers zullen deelnemen aan workshops, workshops, masterclasses en break-out sessies met de bedoeling hun netwerk uit te bereiden en nieuwe connecties te leggen, om zo hun eigen ideeën naar een hoger niveau te tillen. Bovendien zullen er heel wat investeerders en organisaties aanwezig zijn die op zoek zijn naar opportuniteiten om te investeren, processen te versnellen en ondernemers te begeleiden.”

Praktisch:

13 november 2017, van 12u30 tot 13u30
Start it @KBC, Schoenmarkt 35

Bent u er graag bij? Kom dan gewoon langs en meld u aan bij de Start it @KBC receptie.

In bijlage vindt u het persbericht van de Amerikaanse ambassade.

 

Over Jasna’s werk: www.jasnarok.com
Over de Global Entrepreneurship Summit:  www.ges2017.org

Contacteer ons
Jasna Rokegem Founder Jasnarok
Jasna Rokegem Founder Jasnarok
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen