PERSUITNODIGING: Amerikaanse ambassade bezoekt Global Entrepreneur Jasnarok

Global Entrepreneurs Week - 13 november 2017

Beste journalist

De Amerikaanse ambassade bezoekt op maandag 13 november designstudio Jasnarok, naar aanleiding van de Global Entrepreneurs Week en van de benoeming van Jasna Rokegem tot Global Entrepreneur.  

Wij nodigen u van harte uit om aan te sluiten!

Jasnarok geeft de U.S. Embassy een overzicht van haar oeuvre, met live demo's. Vanaf 12h30 is ze ook beschikbaar voor interviews.

Jasna Rokegem, founder van designstudio JasnaRok, werd door the U.S. Department of State geselecteerd tot Global Entrepreneur, en mag België vertegenwoordigen op de 8e Global Entrepreneurship Summit (GES).

De Global Entrepreneurship Summit gaat door in Indië, van 28 tot 30 november, en is een publiek-privaat partnership dat ondernemerschap ondersteunt, het uitwisselen van ideeën aanmoedigt en interessante investeringskansen naar voren schuift.

Jasna Rokegem werd gekozen na een strenge selectie, "Omdat zij de krachtige energie belichaamt die vrouwen genereren op het vlak van entrepreneurship in de gezondheidszorg en mode. Haar projecten combineren interactief fashion design en innovatieve technologie. Bovendien creëert Jasna Rokegem tewerkstelling voor vrouwen in tech jobs, een gebied waarin zij tot op heden ondervertegenwoordigd zijn."

Jasna Rokegem: "Met Jasna Rok bouwen we aan een wereld waarin geconnecteerde wearables het mogelijk maken om in de toekomst op een nieuwe manier te communiceren en ons 'beter' zullen maken. Je kan het vergelijken met een lifecoach, en dit door mode, technologie en wetenschap met elkaar te combineren.  Ik ben de Amerikaanse ambassade heel erg dankbaar om mijn reeds opgebouwd netwerk internationaal te versterken en mijn expertise verder uit te bouwen."

U.S. Embassy: "Mevrouw Rokegem zal samen met 300 tot 500 ondernemers van over de hele wereld de Global Entrepreneurs Summet (GES) bijwonen. Dit jaar ligt de focus op het thema "Women First, Prosperity for All". Vrouwen staan dit jaar in de schijnwerpers omdat zij de hoofdrol spelen in het creëren van meer welvaart en veiligheid binnen communities. De ondernemers zullen deelnemen aan workshops, workshops, masterclasses en break-out sessies met de bedoeling hun netwerk uit te bereiden en nieuwe connecties te leggen, om zo hun eigen ideeën naar een hoger niveau te tillen. Bovendien zullen er heel wat investeerders en organisaties aanwezig zijn die op zoek zijn naar opportuniteiten om te investeren, processen te versnellen en ondernemers te begeleiden.”

Praktisch:

13 november 2017, van 12u30 tot 13u30
Start it @KBC, Schoenmarkt 35

Bent u er graag bij? Kom dan gewoon langs en meld u aan bij de Start it @KBC receptie.

In bijlage vindt u het persbericht van de Amerikaanse ambassade.

 

Over Jasna’s werk: www.jasnarok.com
Over de Global Entrepreneurship Summit:  www.ges2017.org

Contacteer ons
Jasna Rokegem Founder Jasnarok
Jasna Rokegem Founder Jasnarok
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen