Hier is de nieuwe Tournée Minérale Mocktail

Hier is de nieuwe Tournée Minérale Mocktail

Om tournée minérale net iets aangenamer te maken, ontwikkelde The Mocktailclub de nieuwe Tournée Minérale Mocktail. Zo wil de start-up, die deel uitmaakt van accelerator Start it @KBC, laten zien dat een maand zonder alcohol ook leuk kan zijn en heel wat voordelen met zich meebrengt. Vergeet die kater op zondagochtend al maar!

De Tournée Minérale Mocktail is fris, fruitig en licht kruidig. De combinatie die je nodig hebt om iedere doorwinterde drinker over stag te laten gaan. 

Ingrediënten voor 1 mocktail 

 • 5 frambozen
 • 30 ml water
 • 75 ml vers roos pompelmoessap
 • 3 rode basilicumblaadjes (verkrijgbaar bij Delhaize)
 • snuifje zout
 • snuifje vanillesuiker
 • 3 el crushed ice
 • enkele roze peperbessen

Aan de slag

 1. Doe de basilicum, frambozen, vanillesuiker en het snuifje zout in een shaker of confituurpot.
 2. Kneus het geheel met een stamper zodat het sap van de basilicum en frambozen vrijkomt. Voeg het water en het pompelmoessap toe. Sluit de shaker of confituurpot en schud krachtig.
 3. Neem een leuk glas en voeg het ijs toe. Giet het geheel uit de shaker door een zeef in het glas. Garneer met een roosje rode basilicum en enkele roze peperbesjes.

Cheers!

Meer info op www.themocktailclub.com.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen