Hier is de nieuwe Tournée Minérale Mocktail

Hier is de nieuwe Tournée Minérale Mocktail

Om tournée minérale net iets aangenamer te maken, ontwikkelde The Mocktailclub de nieuwe Tournée Minérale Mocktail. Zo wil de start-up, die deel uitmaakt van accelerator Start it @KBC, laten zien dat een maand zonder alcohol ook leuk kan zijn en heel wat voordelen met zich meebrengt. Vergeet die kater op zondagochtend al maar!

De Tournée Minérale Mocktail is fris, fruitig en licht kruidig. De combinatie die je nodig hebt om iedere doorwinterde drinker over stag te laten gaan. 

Ingrediënten voor 1 mocktail 

 • 5 frambozen
 • 30 ml water
 • 75 ml vers roos pompelmoessap
 • 3 rode basilicumblaadjes (verkrijgbaar bij Delhaize)
 • snuifje zout
 • snuifje vanillesuiker
 • 3 el crushed ice
 • enkele roze peperbessen

Aan de slag

 1. Doe de basilicum, frambozen, vanillesuiker en het snuifje zout in een shaker of confituurpot.
 2. Kneus het geheel met een stamper zodat het sap van de basilicum en frambozen vrijkomt. Voeg het water en het pompelmoessap toe. Sluit de shaker of confituurpot en schud krachtig.
 3. Neem een leuk glas en voeg het ijs toe. Giet het geheel uit de shaker door een zeef in het glas. Garneer met een roosje rode basilicum en enkele roze peperbesjes.

Cheers!

Meer info op www.themocktailclub.com.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen