Jasna Rok verovert India

Jasna Rok verovert India

Volkswagen TechFashion Tour | 20 september, 18u00-23u59 | St. Regis Hotel, Mumbai (Indië)

Jasna Rok, de start-up die technologie met fashion combineert, is vandaag te vinden op hét event waar technologie en fashion samen komen: de ‘TechFashion Tour’, in Mumbai. De Belgische start-up spreidt haar vleugels uit en laat zich niet beperken door grenzen.

Belgische special guest
In Mumbai, de meest dichtbevolkte stad van India, vindt woensdag 20 september 2017 het Volkswagen TechFashion Tour Event plaats. Het event is een organisatie van Exhibit Magazine, een van de grootste tijdschriften van India, in samenwerking met Volkswagen. Het event wordt voor de derde keer georganiseerd en is grootser dan ooit, met  zo'n 1.200 verwachte bezoekers en journalisten. De organisatie nodigt de Belgische ontwerpster Jasna Rok en haar team uit als “special guest”. Ze krijgt de kans om haar verschillende collecties te presenteren op de catwalk en de show af te sluiten met de bekende “butterfly dress” van Intel.

Jasna Rok maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt. Exhibit Magazine noemt de TechFashion Tour de meest glamoureuze avond van het jaar, waarbij de liefde voor technologie en fashion worden gevierd. In totaal showen zes designers hun collecties. Onder andere de modellen van Nikhil Thmapi, Salita Nanda en Rajat Tangri zullen op de catwalk te zien zijn.

Eerste modeshow in Azië
Het is de allereerste modeshow van Jasna Rok in Azië, een heel nieuwe ervaring voor de high tech design studio. Jasna Rokegem (founder): “Ik ben uiteraard heel benieuwd naar de reactie van het Indiase publiek en kan niet wachten om onze ervaring en kennis op het gebied van fashion en tech te delen met het publiek. Met Jasna Rok willen we in de eerste plaats mensen aan het denken te zetten over de toekomst."

India lijkt geen genoeg te kunnen krijgen van Jasna Rok. Eerder werd de Belgische design studio al geselecteerd voor de ‘Global Entrepeneurship Summit (GES) 2017’ die ook in India plaats vindt.

Praktisch
TechFashion Tour, derde editie
St. Regis, Mumbai
Woensdag 20 september 2017, 18:00 – 23:59

Voor meer informatie kan u terecht op: http://www.thetechy.com/tft/ of op Facebook.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen