Jasna Rok verovert India

Jasna Rok verovert India

Volkswagen TechFashion Tour | 20 september, 18u00-23u59 | St. Regis Hotel, Mumbai (Indië)

Jasna Rok, de start-up die technologie met fashion combineert, is vandaag te vinden op hét event waar technologie en fashion samen komen: de ‘TechFashion Tour’, in Mumbai. De Belgische start-up spreidt haar vleugels uit en laat zich niet beperken door grenzen.

Belgische special guest
In Mumbai, de meest dichtbevolkte stad van India, vindt woensdag 20 september 2017 het Volkswagen TechFashion Tour Event plaats. Het event is een organisatie van Exhibit Magazine, een van de grootste tijdschriften van India, in samenwerking met Volkswagen. Het event wordt voor de derde keer georganiseerd en is grootser dan ooit, met  zo'n 1.200 verwachte bezoekers en journalisten. De organisatie nodigt de Belgische ontwerpster Jasna Rok en haar team uit als “special guest”. Ze krijgt de kans om haar verschillende collecties te presenteren op de catwalk en de show af te sluiten met de bekende “butterfly dress” van Intel.

Jasna Rok maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt. Exhibit Magazine noemt de TechFashion Tour de meest glamoureuze avond van het jaar, waarbij de liefde voor technologie en fashion worden gevierd. In totaal showen zes designers hun collecties. Onder andere de modellen van Nikhil Thmapi, Salita Nanda en Rajat Tangri zullen op de catwalk te zien zijn.

Eerste modeshow in Azië
Het is de allereerste modeshow van Jasna Rok in Azië, een heel nieuwe ervaring voor de high tech design studio. Jasna Rokegem (founder): “Ik ben uiteraard heel benieuwd naar de reactie van het Indiase publiek en kan niet wachten om onze ervaring en kennis op het gebied van fashion en tech te delen met het publiek. Met Jasna Rok willen we in de eerste plaats mensen aan het denken te zetten over de toekomst."

India lijkt geen genoeg te kunnen krijgen van Jasna Rok. Eerder werd de Belgische design studio al geselecteerd voor de ‘Global Entrepeneurship Summit (GES) 2017’ die ook in India plaats vindt.

Praktisch
TechFashion Tour, derde editie
St. Regis, Mumbai
Woensdag 20 september 2017, 18:00 – 23:59

Voor meer informatie kan u terecht op: http://www.thetechy.com/tft/ of op Facebook.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen