Jasna Rok verovert India

Jasna Rok verovert India

Volkswagen TechFashion Tour | 20 september, 18u00-23u59 | St. Regis Hotel, Mumbai (Indië)

Woensdag 20 september 2017 — Jasna Rok, de start-up die technologie met fashion combineert, is vandaag te vinden op hét event waar technologie en fashion samen komen: de ‘TechFashion Tour’, in Mumbai. De Belgische start-up spreidt haar vleugels uit en laat zich niet beperken door grenzen.

Belgische special guest
In Mumbai, de meest dichtbevolkte stad van India, vindt woensdag 20 september 2017 het Volkswagen TechFashion Tour Event plaats. Het event is een organisatie van Exhibit Magazine, een van de grootste tijdschriften van India, in samenwerking met Volkswagen. Het event wordt voor de derde keer georganiseerd en is grootser dan ooit, met  zo'n 1.200 verwachte bezoekers en journalisten. De organisatie nodigt de Belgische ontwerpster Jasna Rok en haar team uit als “special guest”. Ze krijgt de kans om haar verschillende collecties te presenteren op de catwalk en de show af te sluiten met de bekende “butterfly dress” van Intel.

Jasna Rok maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt. Exhibit Magazine noemt de TechFashion Tour de meest glamoureuze avond van het jaar, waarbij de liefde voor technologie en fashion worden gevierd. In totaal showen zes designers hun collecties. Onder andere de modellen van Nikhil Thmapi, Salita Nanda en Rajat Tangri zullen op de catwalk te zien zijn.

Eerste modeshow in Azië
Het is de allereerste modeshow van Jasna Rok in Azië, een heel nieuwe ervaring voor de high tech design studio. Jasna Rokegem (founder): “Ik ben uiteraard heel benieuwd naar de reactie van het Indiase publiek en kan niet wachten om onze ervaring en kennis op het gebied van fashion en tech te delen met het publiek. Met Jasna Rok willen we in de eerste plaats mensen aan het denken te zetten over de toekomst."

India lijkt geen genoeg te kunnen krijgen van Jasna Rok. Eerder werd de Belgische design studio al geselecteerd voor de ‘Global Entrepeneurship Summit (GES) 2017’ die ook in India plaats vindt.

Praktisch
TechFashion Tour, derde editie
St. Regis, Mumbai
Woensdag 20 september 2017, 18:00 – 23:59

Voor meer informatie kan u terecht op: http://www.thetechy.com/tft/ of op Facebook.