Lancering Halal Hero, het eerste platform voor halal-food in België

Lancering Halal Hero, het eerste platform voor halal-food in België

Halal Hero verbindt het Oosten met het Westen

Beste journalist

Hoe combineer je een druk leven met halal-food? Het antwoord is Halal Hero.

Halal Hero verzamelt Belgische horecazaken die halal-eten bereiden op één platform. Op die manier kan je snel en eenvoudig je favoriete halal-maaltijd bestellen bij een restaurant in je buurt. Je haalt je bestelling zelf af, of de koerier brengt het eten tot bij je thuis. Lekker, snel en gemakkelijk.

Voor iedereen is er wat wils: van halal vol-au-vent tot een lekkere vismaaltijd of alternatieve couscous,… Halal Hero is de weg die het Oosten met het Westen en alles daartussen verbindt.

Jaouad Bel Kacem en Mohamed El Mousaoui, de oprichters van Halal Hero, vertellen je graag meer over hun gloednieuwe concept. Ze nodigen je daarom van harte uit op de perslancering van Halal Hero op 8 december.

Programma
11u00  Welkom
11u10  Intro Halal Hero door oprichters Mohamed El Mousaoui en Jaouad Bel Kacem
11u15  Halal buffet en mogelijkheid tot interviews
12u30  Einde

Chef-kok Mohamed Taouil, of kortweg Chef Mo, van restaurant Paparocca is één van de restaurants die aangesloten is bij Halal Hero. Hij trakteert je op heerlijke halal-hapjes.

Waar?
Restaurant Paparocca
Statiestraat 17
2600 Berchem

Wilt u erbij zijn? Bevestig dan uw komst via een mailtje naar mohamed@halalhero.be of bel naar +32 485 00 00 20

Halal Hero maakt deel uit van start-up community Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Bekijk hier het Halal Hero filmpje.

Contacteer ons
Mohamed El Mousaoui Oprichter Halal Hero
Saar Dietvorst Perscontact Start it @kbc
Mohamed El Mousaoui Oprichter Halal Hero
Saar Dietvorst Perscontact Start it @kbc
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen