Lancering PleezMee: geef en krijg vanaf nu alleen de juiste cadeautjes

Lancering PleezMee: geef en krijg vanaf nu alleen de juiste cadeautjes

Dinsdag 24 oktober 2017 — Brussel - PleezMee is een gloednieuwe Belgische lifestyle app die ervoor zorgt dat je nooit meer zonder geschenkideeën zit én waarmee je je eigen wishlist kunt organiseren. De app is vanaf 23 oktober beschikbaar voor iOS.

Ook al gevloekt omdat je zonder inspiratie naar een feestje moest en maar weer eens met de voorspelbare fles wijn voor de deur stond? Of omdat je jezelf wilde trakteren op die prachtige schoenen, maar niet meer wist in welke winkel je ze gezien had?

PleezMee maakt deel uit van de Brusselse hub van accelerator Start it @KBC. PleezMee is een handige en hippe applicatie om je love at first sight’s te bewaren, organiseren en te delen met familie en vrienden. Zo heb je altijd cadeau-ideetjes bij de hand om jezelf en anderen te verwennen en inspireren. 

Je organiseert je wishlist met foto’s, geografische locatie, webpagina's of persoonlijke notities. De reminder functie helpt je om verjaardagen en belangrijke data niet te vergeten. Je kunt kiezen welke vrienden welke lijstjes zien én die lijstjes delen via je social media kanalen. 

Vanessa Davin, founder van PleezMee, startte met het platform vanuit een eigen frustratie: “Ik miste een manier om mijn shopping wishlist op een handige manier bij te houden. Met PleezMee kan je al wat je inspireert en alle mooie dingen die je ontdekt samenbrengen in één overzichtelijke app. Niet alleen gemakkelijk voor jezelf, maar ook prima om iedereen die je nauw aan het hart ligt te verrassen met het perfecte cadeautje." 

PleezMee werkt samen met verschillende lifestyle merken en retailers, waaronder MIA ZIA, MILLESIA, NOA NOA, RICH GONE BROKE, MARK MADDOX, CO 88 en TAKE-OFF.

De volledige versie van de PleezMee-app is beschikbaar voor iOS vanaf 23 oktober. De Android versie wordt in een later stadium ontwikkeld.

PleezMee gaat eind 2017 op zoek naar kapitaal om haar ontwikkeling te ondersteunen.

Voor meer info kan je terecht in het persdossier.

////

Over PleezMee
PleezMee is een lifestyle applicatie die wishlists en leuke ideeën, aangereikt door influencers en innovatieve merken, samenbrengt. PleezMee biedt alle nodige functies aan om je love at first sight’s te bewaren, organiseren en te delen met familie en vrienden. Zo heb je altijd cadeau-ideetjes bij de hand om jezelf en anderen te verwennen en inspireren.

PleezMee is opgericht door Vanessa Davin in april 2016. De start-up is gevestigd in Brussel en maakt deel uit van accelerator Start it @KBC, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Our story ....

Vanessa Davin Founder at PleezMee
Saar Dietvorst Start it @KBC