Lancering PleezMee: geef en krijg vanaf nu alleen de juiste cadeautjes

Lancering PleezMee: geef en krijg vanaf nu alleen de juiste cadeautjes

Brussel - PleezMee is een gloednieuwe Belgische lifestyle app die ervoor zorgt dat je nooit meer zonder geschenkideeën zit én waarmee je je eigen wishlist kunt organiseren. De app is vanaf 23 oktober beschikbaar voor iOS.

Ook al gevloekt omdat je zonder inspiratie naar een feestje moest en maar weer eens met de voorspelbare fles wijn voor de deur stond? Of omdat je jezelf wilde trakteren op die prachtige schoenen, maar niet meer wist in welke winkel je ze gezien had?

PleezMee maakt deel uit van de Brusselse hub van accelerator Start it @KBC. PleezMee is een handige en hippe applicatie om je love at first sight’s te bewaren, organiseren en te delen met familie en vrienden. Zo heb je altijd cadeau-ideetjes bij de hand om jezelf en anderen te verwennen en inspireren. 

Je organiseert je wishlist met foto’s, geografische locatie, webpagina's of persoonlijke notities. De reminder functie helpt je om verjaardagen en belangrijke data niet te vergeten. Je kunt kiezen welke vrienden welke lijstjes zien én die lijstjes delen via je social media kanalen. 

Vanessa Davin, founder van PleezMee, startte met het platform vanuit een eigen frustratie: “Ik miste een manier om mijn shopping wishlist op een handige manier bij te houden. Met PleezMee kan je al wat je inspireert en alle mooie dingen die je ontdekt samenbrengen in één overzichtelijke app. Niet alleen gemakkelijk voor jezelf, maar ook prima om iedereen die je nauw aan het hart ligt te verrassen met het perfecte cadeautje." 

PleezMee werkt samen met verschillende lifestyle merken en retailers, waaronder MIA ZIA, MILLESIA, NOA NOA, RICH GONE BROKE, MARK MADDOX, CO 88 en TAKE-OFF.

De volledige versie van de PleezMee-app is beschikbaar voor iOS vanaf 23 oktober. De Android versie wordt in een later stadium ontwikkeld.

PleezMee gaat eind 2017 op zoek naar kapitaal om haar ontwikkeling te ondersteunen.

Voor meer info kan je terecht in het persdossier.

////

Over PleezMee
PleezMee is een lifestyle applicatie die wishlists en leuke ideeën, aangereikt door influencers en innovatieve merken, samenbrengt. PleezMee biedt alle nodige functies aan om je love at first sight’s te bewaren, organiseren en te delen met familie en vrienden. Zo heb je altijd cadeau-ideetjes bij de hand om jezelf en anderen te verwennen en inspireren.

PleezMee is opgericht door Vanessa Davin in april 2016. De start-up is gevestigd in Brussel en maakt deel uit van accelerator Start it @KBC, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 650 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen