Lancering PleezMee: geef en krijg vanaf nu alleen de juiste cadeautjes

Lancering PleezMee: geef en krijg vanaf nu alleen de juiste cadeautjes

Brussel - PleezMee is een gloednieuwe Belgische lifestyle app die ervoor zorgt dat je nooit meer zonder geschenkideeën zit én waarmee je je eigen wishlist kunt organiseren. De app is vanaf 23 oktober beschikbaar voor iOS.

Ook al gevloekt omdat je zonder inspiratie naar een feestje moest en maar weer eens met de voorspelbare fles wijn voor de deur stond? Of omdat je jezelf wilde trakteren op die prachtige schoenen, maar niet meer wist in welke winkel je ze gezien had?

PleezMee maakt deel uit van de Brusselse hub van accelerator Start it @KBC. PleezMee is een handige en hippe applicatie om je love at first sight’s te bewaren, organiseren en te delen met familie en vrienden. Zo heb je altijd cadeau-ideetjes bij de hand om jezelf en anderen te verwennen en inspireren. 

Je organiseert je wishlist met foto’s, geografische locatie, webpagina's of persoonlijke notities. De reminder functie helpt je om verjaardagen en belangrijke data niet te vergeten. Je kunt kiezen welke vrienden welke lijstjes zien én die lijstjes delen via je social media kanalen. 

Vanessa Davin, founder van PleezMee, startte met het platform vanuit een eigen frustratie: “Ik miste een manier om mijn shopping wishlist op een handige manier bij te houden. Met PleezMee kan je al wat je inspireert en alle mooie dingen die je ontdekt samenbrengen in één overzichtelijke app. Niet alleen gemakkelijk voor jezelf, maar ook prima om iedereen die je nauw aan het hart ligt te verrassen met het perfecte cadeautje." 

PleezMee werkt samen met verschillende lifestyle merken en retailers, waaronder MIA ZIA, MILLESIA, NOA NOA, RICH GONE BROKE, MARK MADDOX, CO 88 en TAKE-OFF.

De volledige versie van de PleezMee-app is beschikbaar voor iOS vanaf 23 oktober. De Android versie wordt in een later stadium ontwikkeld.

PleezMee gaat eind 2017 op zoek naar kapitaal om haar ontwikkeling te ondersteunen.

Voor meer info kan je terecht in het persdossier.

////

Over PleezMee
PleezMee is een lifestyle applicatie die wishlists en leuke ideeën, aangereikt door influencers en innovatieve merken, samenbrengt. PleezMee biedt alle nodige functies aan om je love at first sight’s te bewaren, organiseren en te delen met familie en vrienden. Zo heb je altijd cadeau-ideetjes bij de hand om jezelf en anderen te verwennen en inspireren.

PleezMee is opgericht door Vanessa Davin in april 2016. De start-up is gevestigd in Brussel en maakt deel uit van accelerator Start it @KBC, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen