PERSUITNODIGING: Madam Bakster opent koffiehuis vol lekkers in Gent

PERSUITNODIGING: Madam Bakster opent koffiehuis vol lekkers in Gent

 

 

Beste journalist,

Op vrijdag 27 januari opent Madam Bakster de deuren van haar gloednieuwe koffiehuis in hartje Gent. Tot voor kort kon je de guiltfree desserts van de Gentse start-up alleen online via de gelijknamige webshop bestellen. De zoetigheden haalde je dan simpelweg af bij verschillende Vlaamse koffiebars en lunchzaken. Maar vanaf nu kunnen trouwe fans ook offline samenkomen en er genieten van guiltfree zoets en vers gemalen koffie.

De rode draad ‘gezond en bewust genieten’ loopt ook door koffiehuis Madam Bakster. Bovendien blijft de missie onveranderd: warmte en vriendschap zijn bij Madam Bakster onlosmakelijk verbonden met desserts, en worden vertaald in een heerlijk en bewust moment. 

We nodigen je uit op donderdag 26 januari​ om alles in avant-première te horen over de eerste 100% plantaardige koffiebar op Belgische bodem. Samen met een heerlijk kopje koffie en gebak in het gezellige huiskamerinterieur van het nieuwe koffiehuis.

Programma
10u00   Welkom met guiltfree koffie en taart
10u15   Alles over koffiehuis Madam Bakster, door Laura Verhulst
10u30   Foto’s en interviews
11u00   Einde met Goodiebag

Praktisch
26 januari 2017, van 10u00 tot 11u00
Brabantdam 142, 9000 Gent 

Wil je er graag bij zijn? Gelieve je komst te bevestigen via laura@madambakster.be vóór dinsdag 24 januari.

Tot dan!
Madam Bakster

Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen