PERSUITNODIGING: Madam Bakster opent koffiehuis vol lekkers in Gent

PERSUITNODIGING: Madam Bakster opent koffiehuis vol lekkers in Gent

 

 

Beste journalist,

Op vrijdag 27 januari opent Madam Bakster de deuren van haar gloednieuwe koffiehuis in hartje Gent. Tot voor kort kon je de guiltfree desserts van de Gentse start-up alleen online via de gelijknamige webshop bestellen. De zoetigheden haalde je dan simpelweg af bij verschillende Vlaamse koffiebars en lunchzaken. Maar vanaf nu kunnen trouwe fans ook offline samenkomen en er genieten van guiltfree zoets en vers gemalen koffie.

De rode draad ‘gezond en bewust genieten’ loopt ook door koffiehuis Madam Bakster. Bovendien blijft de missie onveranderd: warmte en vriendschap zijn bij Madam Bakster onlosmakelijk verbonden met desserts, en worden vertaald in een heerlijk en bewust moment. 

We nodigen je uit op donderdag 26 januari​ om alles in avant-première te horen over de eerste 100% plantaardige koffiebar op Belgische bodem. Samen met een heerlijk kopje koffie en gebak in het gezellige huiskamerinterieur van het nieuwe koffiehuis.

Programma
10u00   Welkom met guiltfree koffie en taart
10u15   Alles over koffiehuis Madam Bakster, door Laura Verhulst
10u30   Foto’s en interviews
11u00   Einde met Goodiebag

Praktisch
26 januari 2017, van 10u00 tot 11u00
Brabantdam 142, 9000 Gent 

Wil je er graag bij zijn? Gelieve je komst te bevestigen via laura@madambakster.be vóór dinsdag 24 januari.

Tot dan!
Madam Bakster

Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen