Founders Start it @kbc

Over Start it @kbc

Start it @kbc ondersteunt en promoot innovatief en schaalbaar ondernemerschap en is met meer dan 400 start-ups de grootste start-up community in België. Hiervoor sluit de incubator partnerships met organisaties en bedrijven die zich met dezelfde pay it forward-mentaliteit inzetten. Zo bouwt Start it @kbc aan een ecosysteem en dynamisch netwerk van early stage start-ups, scale-ups, incubatoren, acceleratoren, mentoren, VC’s, supporting partners en strategische partners.

Start it @kbc evolueert, breidt uit en optimaliseert zijn aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. De community heeft hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Kortrijk en New York en zet sterk in op internationalisering in Europa en de Verenigde Staten.

Dankzij de Founding Partners (Accenture, Cronos, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet Kickstart & lokale academische partners) en een steeds groeiende groep Supporting Partners kunnen de start-ups in de community rekenen op tonnen expertise, een enorm netwerk, huisvesting, mentorship en de meest volledige custom-made Start-up Academy in België.

Start-ups met een innovatief business idee kunnen dat het hele jaar door indienen via de website. Drie keer per jaar kunnen geselecteerde startup-founders hun idee pitchen voor een professionele jury.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @kbc logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/media

Start it @kbc
Schoenmarkt 35
2000 Antwerpen