Meer dan 1 miljoen euro naar Vlaamse verenigingen & goede doelen via Trooper!

Meer dan 1 miljoen euro naar Vlaamse verenigingen & goede doelen via Trooper!

Het is zover! Tijd voor een heuse vreugdedans in het hoofdkwartier van Trooper in Grimbergen, want via deze vorm van sociaal ondernemen ging er intussen al meer dan 1.000.000 euro naar de aangesloten verenigingen & goede doelen!

Elisabet Lamote van Trooper: ‘Vandaag vieren we feest bij Trooper, want dit is écht een mijlpaal: 1 miljoen euro die rechtstreeks naar de aangesloten verenigingen & goede doelen is gegaan… Daar durfden we bij de opstart zelfs niet van te dromen. Het doet zoveel deugd te zien dat Trooper hoe langer hoe meer een plaats krijgt binnen de Vlaamse verenigingen & goede doelen, en dat we zoveel positieve feedback van hen krijgen. Want daar doen we het tenslotte voor: om al die dromen van al die verenigingen, hoe klein ook, mee te helpen realiseren. En om dan te zien dat we intussen al echt een verschil maken voor veel verenigingen – of het nu over een nieuwe kookpot voor op kamp, een nieuwe goal voor de voetbalclub of een groene speelplaats voor de school gaat: we zijn ontzettend blij met elke droom die via Trooper kan gerealiseerd worden."

Ook de aangesloten verenigingen zijn erg blij met deze nieuwe mijlpaal. Geniet mee van enkele van hun enthousiaste reacties in dit filmpje:

Story image

 

Trooper - dat deel uitmaakt van de Start it @KBC community - is er voor àlle verenigingen, klein & groot, en kan echt een verschil maken. Dat zegt ook Supertrooper voor Kubb Up tegen kanker, Melissa Herrera Crespo: ‘Onze vereniging ‘Kubb Up tegen Kanker’ is al even aangesloten bij Trooper, en met succes. We proberen elk jaar 5.000€ in te zamelen om mee te fietsen voor Kom op Tegen Kanker, en daar betekent Trooper toch wel een grote steun in. Naast het jaarlijkse Kubb Tornooi dat we organiseren om de nodige centen te verzamelen, is het super dat mensen ons het hele jaar door kunnen steunen via dit platform. We hebben via Trooper al meer dan 1.000€ ingezameld, wat echt wel veel is voor een kleine vereniging zoals die van ons. En we voelen dat het in stijgende lijn gaat. Toen we pas waren aangesloten duurde het even om de mensen te overtuigen, en moesten we het heel vaak herhalen, maar intussen zitten er al heel wat Trooper-fans bij onze vrienden & familie, en dat voelen we. Super om te zien hoe Trooper steeds meer bekend geraakt bij de mensen, want ze maken echt een verschil voor heel wat verenigingen!’

Wil je graag je vereniging – volledig gratis - aansluiten of steunen? Of wil je graag nog wat meer info? Neem dan zeker een kijkje op www.trooper.be.

/////

Over Trooper

Trooper is een snelgroeiend online shop-platform. Via Trooper steun je je vereniging of goede doel als je online shopt, zonder dat het je iets extra kost. Gemiddeld 5% per aankoop. Het zijn immers de aangesloten webshops die een extra commissie geven.

Trooper werd opgericht door Elisabet Lamote, Klaas Olbrechts & Jan Dejonghe, en werd bij de opstart ondersteund door Start it @KBC, die innovatieve ideeën en schaalbare businessmodellen ondersteunt. Ook Studio 100 zette mee de schouders onder dit project, om op die manier verenigingen en goede doelen een duwtje in de rug te geven. Trooper werd in december 2018 ook uitgeroepen tot ‘Belgium’s New Brand of the Year’.

Via Trooper werd er intussen al meer dan 1.000.000€ ingezameld voor de bijna 5.000 aangesloten verenigingen & goede doelen.

NIET VOOR PUBLICATIE

VOOR MEER INFORMATIE:

MAIL OF BEL NAAR LEEN@TROOPER.BE

T 0474/98.29.36

 

Nathalie Claessens Perscontact, Start it @KBC

 

Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen