Misdadigers vanaf nu nooit meer veilig in Gent

Misdadigers vanaf nu nooit meer veilig in Gent

20 t.e.m. 25 maart | Pop-up Store Crimibox | The Box | Dampoortstraat 47 | Gent

Gent - Vanaf 20 maart ligt Crimibox, het gloednieuwe spel voor iedereen die graag eens detective van een onopgeloste moordzaak wil zijn, in pop-up shop The Box, in Gent.

 

Escape Room meets Cluedo
Zogenaamde escape rooms zijn vandaag immens populair. Wie een soortgelijke ervaring wil beleven, maar dan eentje thuis, gezellig met zijn of haar vrienden,  kan daarvoor terecht bij Crimibox. “Bij Crimibox hoef je niet te ontsnappen, maar ben je een detective die een onopgeloste misdaad moet oplossen”, vertelt Jimmy Cowé, co-founder van Crimibox.

Crimibox maakt deel uit van accelerator Start it @KBC. Elke maand stuurt de start-up fictieve moordzaken op naar zijn abonnees. Als speler onderzoek je niet alleen de politiedossiers en de bewijsstukken, maar ga je ook online aan de slag. Je bekijkt er de social media profielen van mogelijke verdachten, analyseert bewakingsbeelden, ontdekt locaties via Google Maps, enzovoort.

Pop-up in Gent
Crimibox opereert volledig online, maar voor het eerst kan je het spel nu ook in real life ontdekken in pop-up shop The Box in Gent. Je lost er je allereerste moordzaak op en kunt er leuke detective shirts kopen, of natuurlijk jezelf abonneren op Crimibox.

////

Meer informatie vindt u via de Facebook-eventpagina en www.crimibox.com.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen