Misdadigers vanaf nu nooit meer veilig in Gent

Misdadigers vanaf nu nooit meer veilig in Gent

20 t.e.m. 25 maart | Pop-up Store Crimibox | The Box | Dampoortstraat 47 | Gent

Gent - Vanaf 20 maart ligt Crimibox, het gloednieuwe spel voor iedereen die graag eens detective van een onopgeloste moordzaak wil zijn, in pop-up shop The Box, in Gent.

 

Escape Room meets Cluedo
Zogenaamde escape rooms zijn vandaag immens populair. Wie een soortgelijke ervaring wil beleven, maar dan eentje thuis, gezellig met zijn of haar vrienden,  kan daarvoor terecht bij Crimibox. “Bij Crimibox hoef je niet te ontsnappen, maar ben je een detective die een onopgeloste misdaad moet oplossen”, vertelt Jimmy Cowé, co-founder van Crimibox.

Crimibox maakt deel uit van accelerator Start it @KBC. Elke maand stuurt de start-up fictieve moordzaken op naar zijn abonnees. Als speler onderzoek je niet alleen de politiedossiers en de bewijsstukken, maar ga je ook online aan de slag. Je bekijkt er de social media profielen van mogelijke verdachten, analyseert bewakingsbeelden, ontdekt locaties via Google Maps, enzovoort.

Pop-up in Gent
Crimibox opereert volledig online, maar voor het eerst kan je het spel nu ook in real life ontdekken in pop-up shop The Box in Gent. Je lost er je allereerste moordzaak op en kunt er leuke detective shirts kopen, of natuurlijk jezelf abonneren op Crimibox.

////

Meer informatie vindt u via de Facebook-eventpagina en www.crimibox.com.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen