Chestnote en Mobile Vikings stunten met jacht op virtuele paaseieren

Chestnote en Mobile Vikings stunten met jacht op virtuele paaseieren

De paashaas meets Pokémon GO

Vrijdag 14 april 2017 — Antwerpen - Chestnote en Mobile Vikings pakken op paasmaandag uit met een ongeziene virtuele plundertocht. Leden van de mobiele operator, de Vikings, jagen op 17 april op ruim 350 virtuele paaseieren en prijzen in Hasselt, Gent, Leuven, Antwerpen, Luik, Bergen en Louvain-la-Neuve. Met andere woorden: dé manier bij uitstek om de calorieën van de paaseieren op Pasen aan het werk te zetten. 

Via de Belgische berichten-app Chestnote kunnen snelle jagers de paaseieren - in feite digitale berichtjes - énkel op de juiste locatie ontgrendelen en ontwaarden. De eerste vinder moet de inhoud van het bericht dan vliegensvlug claimen op een aangegeven website, waarna de buit zich toont. De prijzen? Die gaan van enkele euro's belwaarde tot maar liefst een half jaar gratis Mobile Vikings. 

"Speciaal voor deze actie zorgen we dat de berichten verdwijnen eens de codes die ze herbergen geclaimd zijn. Elke prijs is uniek en kan maar één keer gewonnen worden. Het belooft voor alle deelnemers een echte race tegen de tijd te worden!" Aldus Peter Wellens van Chestnote. "De Vikings reageren massaal en enthousiast op de komende jacht, er staat een spannende paasmaandag voor de deur."

De jacht begint op maandag 17 april om 14u00 en stopt om middernacht, of wanneer alle notes geclaimd zijn.

Met de actie onderstreept Mobile Vikings de trend richting meer contextuele en persoonlijke ervaringen, die mee het succes van apps zoals Pokémon Go en Snapchat verklaart. 

Chestnote maakt deel uit van accelerator Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Over Chestnote
Chestnote ©, de eerste contextuele messaging app ter wereld, lanceerde in juli 2016 in België. Chestnote verwerkte tot op heden al meer dan 250.000 berichten in 80 landen. Met Chestnote ontdek je digitale schatkisten, en bepaal je waar en wanneer jouw berichten hun inhoud prijsgeven. Chestnote is gratis beschikbaar voor iOS en Android en is geschikt voor alle leeftijden. Chestnote werd opgericht door Belgisch ondernemersduo Tom Le Clef en Peter Wellens. Meer info: https://chestnote.com