Chestnote en Mobile Vikings stunten met jacht op virtuele paaseieren

Chestnote en Mobile Vikings stunten met jacht op virtuele paaseieren

De paashaas meets Pokémon GO

Antwerpen - Chestnote en Mobile Vikings pakken op paasmaandag uit met een ongeziene virtuele plundertocht. Leden van de mobiele operator, de Vikings, jagen op 17 april op ruim 350 virtuele paaseieren en prijzen in Hasselt, Gent, Leuven, Antwerpen, Luik, Bergen en Louvain-la-Neuve. Met andere woorden: dé manier bij uitstek om de calorieën van de paaseieren op Pasen aan het werk te zetten. 

Via de Belgische berichten-app Chestnote kunnen snelle jagers de paaseieren - in feite digitale berichtjes - énkel op de juiste locatie ontgrendelen en ontwaarden. De eerste vinder moet de inhoud van het bericht dan vliegensvlug claimen op een aangegeven website, waarna de buit zich toont. De prijzen? Die gaan van enkele euro's belwaarde tot maar liefst een half jaar gratis Mobile Vikings. 

"Speciaal voor deze actie zorgen we dat de berichten verdwijnen eens de codes die ze herbergen geclaimd zijn. Elke prijs is uniek en kan maar één keer gewonnen worden. Het belooft voor alle deelnemers een echte race tegen de tijd te worden!" Aldus Peter Wellens van Chestnote. "De Vikings reageren massaal en enthousiast op de komende jacht, er staat een spannende paasmaandag voor de deur."

De jacht begint op maandag 17 april om 14u00 en stopt om middernacht, of wanneer alle notes geclaimd zijn.

Met de actie onderstreept Mobile Vikings de trend richting meer contextuele en persoonlijke ervaringen, die mee het succes van apps zoals Pokémon Go en Snapchat verklaart. 

Chestnote maakt deel uit van accelerator Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Over Chestnote
Chestnote ©, de eerste contextuele messaging app ter wereld, lanceerde in juli 2016 in België. Chestnote verwerkte tot op heden al meer dan 250.000 berichten in 80 landen. Met Chestnote ontdek je digitale schatkisten, en bepaal je waar en wanneer jouw berichten hun inhoud prijsgeven. Chestnote is gratis beschikbaar voor iOS en Android en is geschikt voor alle leeftijden. Chestnote werd opgericht door Belgisch ondernemersduo Tom Le Clef en Peter Wellens. Meer info: https://chestnote.com

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen