Chestnote en Mobile Vikings stunten met jacht op virtuele paaseieren

Chestnote en Mobile Vikings stunten met jacht op virtuele paaseieren

De paashaas meets Pokémon GO

Antwerpen - Chestnote en Mobile Vikings pakken op paasmaandag uit met een ongeziene virtuele plundertocht. Leden van de mobiele operator, de Vikings, jagen op 17 april op ruim 350 virtuele paaseieren en prijzen in Hasselt, Gent, Leuven, Antwerpen, Luik, Bergen en Louvain-la-Neuve. Met andere woorden: dé manier bij uitstek om de calorieën van de paaseieren op Pasen aan het werk te zetten. 

Via de Belgische berichten-app Chestnote kunnen snelle jagers de paaseieren - in feite digitale berichtjes - énkel op de juiste locatie ontgrendelen en ontwaarden. De eerste vinder moet de inhoud van het bericht dan vliegensvlug claimen op een aangegeven website, waarna de buit zich toont. De prijzen? Die gaan van enkele euro's belwaarde tot maar liefst een half jaar gratis Mobile Vikings. 

"Speciaal voor deze actie zorgen we dat de berichten verdwijnen eens de codes die ze herbergen geclaimd zijn. Elke prijs is uniek en kan maar één keer gewonnen worden. Het belooft voor alle deelnemers een echte race tegen de tijd te worden!" Aldus Peter Wellens van Chestnote. "De Vikings reageren massaal en enthousiast op de komende jacht, er staat een spannende paasmaandag voor de deur."

De jacht begint op maandag 17 april om 14u00 en stopt om middernacht, of wanneer alle notes geclaimd zijn.

Met de actie onderstreept Mobile Vikings de trend richting meer contextuele en persoonlijke ervaringen, die mee het succes van apps zoals Pokémon Go en Snapchat verklaart. 

Chestnote maakt deel uit van accelerator Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Over Chestnote
Chestnote ©, de eerste contextuele messaging app ter wereld, lanceerde in juli 2016 in België. Chestnote verwerkte tot op heden al meer dan 250.000 berichten in 80 landen. Met Chestnote ontdek je digitale schatkisten, en bepaal je waar en wanneer jouw berichten hun inhoud prijsgeven. Chestnote is gratis beschikbaar voor iOS en Android en is geschikt voor alle leeftijden. Chestnote werd opgericht door Belgisch ondernemersduo Tom Le Clef en Peter Wellens. Meer info: https://chestnote.com

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen