Neem deel aan Tournée Minérale met de favoriete alcoholvrije bubbels van de sterrenchefs

Neem deel aan Tournée Minérale met de favoriete alcoholvrije bubbels van de sterrenchefs

Vrijdag 2 februari 2018 — Pristin Sellier, de chique sprankelende drank van Maison de Froy is het ideaal alternatief om op een aangename manier de uitdaging van Tournée Minérale aan te gaan. Doe dus zoals de grote sterrenchefs: schenk jezelf een glas Pristin Sellier en geniet van het leven zonder alcohol!

Pristin Sellier is een uniek alternatief op de markt van de alcoholvrije dranken en kan zonder blozen naast de bubbels van de meest prestigieuze huizen en beroemde restaurants staan. Pristin Sellier is een uitgebalanceerde drank met een subtiel en fruitig aroma en bevat geen toegevoegde suikers, sulfieten of conserveringsmiddelen. 

Comme chez Soi, Bon-Bon, Bruneau of Michel zijn al gevallen voor de fijne bubbels en de heldere, goudgele kleur van Pristin Sellier. Het is een chique, feestelijk en gezond alternatief voor iedereen die wil genieten zonder alcohol. Pristin Sellier maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

De ideale keuze voor Tournée Minérale
Na het groot succes van de Tournée Minérale campagne in 2017 met meer dan 120.000 deelnemers, spoort de Stichting tegen Kanker de Belgen dit jaar opnieuw aan om van februari een alcoholvrije maand te maken. Vorig jaar organiseerde de Stichting tegen Kanker een gala ter gelegenheid van Tournée Minérale, en daar kon uiteraard Pristin Sellier niet ontbreken.

Romain Dekeyser, oprichter van Maison de Froy, ziet de aantrekkingskracht van non-alcoholische dranken stijgen: "De vele positieve reacties van mensen die hun gezondheid zagen verbeteren door deel te nemen aan Tournée Minérale, bewijzen ook het potentieel van Pristin Sellier. Wij doen dit jaar zeker opnieuw mee!"

////

Over Maison de Froy
Maison de Froy, een Belgische start-up gelanceerd in 2016 door Romain Dekeyser, is een gereputeerd huis dat exclusieve non-alcoholische dranken produceert. De start-up maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Meer info: www.pristinsellier.com.

Romain Dekeyser Founder at Maison de Froy
Saar Dietvorst Start it @KBC