Neem deel aan Tournée Minérale met de favoriete alcoholvrije bubbels van de sterrenchefs

Neem deel aan Tournée Minérale met de favoriete alcoholvrije bubbels van de sterrenchefs

Pristin Sellier, de chique sprankelende drank van Maison de Froy is het ideaal alternatief om op een aangename manier de uitdaging van Tournée Minérale aan te gaan. Doe dus zoals de grote sterrenchefs: schenk jezelf een glas Pristin Sellier en geniet van het leven zonder alcohol!

Pristin Sellier is een uniek alternatief op de markt van de alcoholvrije dranken en kan zonder blozen naast de bubbels van de meest prestigieuze huizen en beroemde restaurants staan. Pristin Sellier is een uitgebalanceerde drank met een subtiel en fruitig aroma en bevat geen toegevoegde suikers, sulfieten of conserveringsmiddelen. 

Comme chez Soi, Bon-Bon, Bruneau of Michel zijn al gevallen voor de fijne bubbels en de heldere, goudgele kleur van Pristin Sellier. Het is een chique, feestelijk en gezond alternatief voor iedereen die wil genieten zonder alcohol. Pristin Sellier maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

De ideale keuze voor Tournée Minérale
Na het groot succes van de Tournée Minérale campagne in 2017 met meer dan 120.000 deelnemers, spoort de Stichting tegen Kanker de Belgen dit jaar opnieuw aan om van februari een alcoholvrije maand te maken. Vorig jaar organiseerde de Stichting tegen Kanker een gala ter gelegenheid van Tournée Minérale, en daar kon uiteraard Pristin Sellier niet ontbreken.

Romain Dekeyser, oprichter van Maison de Froy, ziet de aantrekkingskracht van non-alcoholische dranken stijgen: "De vele positieve reacties van mensen die hun gezondheid zagen verbeteren door deel te nemen aan Tournée Minérale, bewijzen ook het potentieel van Pristin Sellier. Wij doen dit jaar zeker opnieuw mee!"

////

Over Maison de Froy
Maison de Froy, een Belgische start-up gelanceerd in 2016 door Romain Dekeyser, is een gereputeerd huis dat exclusieve non-alcoholische dranken produceert. De start-up maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Meer info: www.pristinsellier.com.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen één jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. Vandaag heeft de accelerator een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, PfizerTelenet, Universitet Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen