Neem deel aan Tournée Minérale met de favoriete alcoholvrije bubbels van de sterrenchefs

Neem deel aan Tournée Minérale met de favoriete alcoholvrije bubbels van de sterrenchefs

Pristin Sellier, de chique sprankelende drank van Maison de Froy is het ideaal alternatief om op een aangename manier de uitdaging van Tournée Minérale aan te gaan. Doe dus zoals de grote sterrenchefs: schenk jezelf een glas Pristin Sellier en geniet van het leven zonder alcohol!

Pristin Sellier is een uniek alternatief op de markt van de alcoholvrije dranken en kan zonder blozen naast de bubbels van de meest prestigieuze huizen en beroemde restaurants staan. Pristin Sellier is een uitgebalanceerde drank met een subtiel en fruitig aroma en bevat geen toegevoegde suikers, sulfieten of conserveringsmiddelen. 

Comme chez Soi, Bon-Bon, Bruneau of Michel zijn al gevallen voor de fijne bubbels en de heldere, goudgele kleur van Pristin Sellier. Het is een chique, feestelijk en gezond alternatief voor iedereen die wil genieten zonder alcohol. Pristin Sellier maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

De ideale keuze voor Tournée Minérale
Na het groot succes van de Tournée Minérale campagne in 2017 met meer dan 120.000 deelnemers, spoort de Stichting tegen Kanker de Belgen dit jaar opnieuw aan om van februari een alcoholvrije maand te maken. Vorig jaar organiseerde de Stichting tegen Kanker een gala ter gelegenheid van Tournée Minérale, en daar kon uiteraard Pristin Sellier niet ontbreken.

Romain Dekeyser, oprichter van Maison de Froy, ziet de aantrekkingskracht van non-alcoholische dranken stijgen: "De vele positieve reacties van mensen die hun gezondheid zagen verbeteren door deel te nemen aan Tournée Minérale, bewijzen ook het potentieel van Pristin Sellier. Wij doen dit jaar zeker opnieuw mee!"

////

Over Maison de Froy
Maison de Froy, een Belgische start-up gelanceerd in 2016 door Romain Dekeyser, is een gereputeerd huis dat exclusieve non-alcoholische dranken produceert. De start-up maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Meer info: www.pristinsellier.com.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen