Nooit meer zoeken naar de geschikte vakman

Nooit meer zoeken naar de geschikte vakman

Meteen een loodgieter, elektricien, schilder of klusjesman via MySpecialist.be

Brussel — Je kent de wanhopige oproepen via sociale media wel. “Wie kent een goede loodgieter in de omgeving van A?” “Dringend gezocht: schrijnwerker in de regio B.” Het nieuwe online platform MySpecialist.be maakt komaf met de zoektocht naar een geschikte vakman. Met enkele klikken op je smartphone of website vind je voortaan precies de vakman die je nodig hebt, mét kwaliteitscertificaat en referenties. Via MySpecialist.be kom je in contact met aannemers, loodgieters, elektriciens, verwarmingsmonteurs, timmermannen, metselaars, schilders, tuinmannen, keukeninstallateurs, schoorsteenvegers, dakleggers, ramenzetters,…

Uitgebreid netwerk met beoordelingen
Start-up MySpecialist maakt deel uit van incubator Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.  Met het nieuwe platform MySpecialist.be vind je vakmensen in heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Het gespecialiseerde team achter de website certificeert zelf de kwaliteit van de aannemers én voegt beoordelingen van gebruikers toe. Zo krijg je gegarandeerd betrouwbare vakmannen over de vloer met een bewezen staat van dienst. Het uiteindelijke doel: elke klus via MySpecialist.be moet een positieve ervaring zijn, zowel voor de vakman als voor de klant.

Vandaag doen maandelijks al meer dan 160 mensen een beroep op MySpecialist.be om de geschikte vakman te vinden, onder meer via de vaste partners van MySpecialist: Brico en DKV. De start-up biedt op dit moment zo’n 50 gecertificeerde vakmensen aan, en het netwerk groeit voortdurend aan met nieuwe beroepen, aanbieders en gebruikers. Tegen eind 2017 wil de start-up de diensten van ruim 250 gecertificeerde vaklui aanbieden.

Ook voordelig voor de vakman
Voor de aannemers betekent werken via MySpecialist.be een pak minder stress en zorgen. Ze melden zich gratis aan op het netwerk en bieden er hun diensten aan. Het platform regelt vervolgens alles: het eerste contact, de offertes, planningen en facturatie verlopen eenvoudig via de website, zodat de vakman zich kan focussen op wat hij het liefste doet: zijn job.

MySpecialist.be regelt tenslotte ook de betaling en rekent 6% commissie op de werkuren aan, enkel te betalen voor aanvaarde offertes. De extra naamsbekendheid die de vakmannen krijgen dankzij de digitale marketingmachine van MySpecialist.be, is natuurlijk heel mooi meegenomen.

Vaklui die zoek zijn naar nieuwe manieren om hun klantenbestand uit te breiden, kunnen zich registreren via MySpecialist.be.

////

Over MYSPECIALIST
Je vindt  op MYSPECIALIST.BE snel een vakman in je buurt: loodgieters, elektriciens, schilders, klusjesmannen, dakleggers, enzovoort. Brico en DKV behoren tot de voornaamste partners van MYSPECIALIST.BE.MYSPECIALIST.BE werd opgericht in september 2015 door Lancelot du Bois.  In 2015 werd het platform door de incubator Start it @kbc verkozen tot veelbelovende start-up van 2016.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.myspecialist.be.

Contacteer ons
Lancelot du Bois de Nevele Oprichter MySpecialist.be
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen