Nooit meer zoeken naar de geschikte vakman

Nooit meer zoeken naar de geschikte vakman

Meteen een loodgieter, elektricien, schilder of klusjesman via MySpecialist.be

Brussel — Je kent de wanhopige oproepen via sociale media wel. “Wie kent een goede loodgieter in de omgeving van A?” “Dringend gezocht: schrijnwerker in de regio B.” Het nieuwe online platform MySpecialist.be maakt komaf met de zoektocht naar een geschikte vakman. Met enkele klikken op je smartphone of website vind je voortaan precies de vakman die je nodig hebt, mét kwaliteitscertificaat en referenties. Via MySpecialist.be kom je in contact met aannemers, loodgieters, elektriciens, verwarmingsmonteurs, timmermannen, metselaars, schilders, tuinmannen, keukeninstallateurs, schoorsteenvegers, dakleggers, ramenzetters,…

Uitgebreid netwerk met beoordelingen
Start-up MySpecialist maakt deel uit van incubator Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.  Met het nieuwe platform MySpecialist.be vind je vakmensen in heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Het gespecialiseerde team achter de website certificeert zelf de kwaliteit van de aannemers én voegt beoordelingen van gebruikers toe. Zo krijg je gegarandeerd betrouwbare vakmannen over de vloer met een bewezen staat van dienst. Het uiteindelijke doel: elke klus via MySpecialist.be moet een positieve ervaring zijn, zowel voor de vakman als voor de klant.

Vandaag doen maandelijks al meer dan 160 mensen een beroep op MySpecialist.be om de geschikte vakman te vinden, onder meer via de vaste partners van MySpecialist: Brico en DKV. De start-up biedt op dit moment zo’n 50 gecertificeerde vakmensen aan, en het netwerk groeit voortdurend aan met nieuwe beroepen, aanbieders en gebruikers. Tegen eind 2017 wil de start-up de diensten van ruim 250 gecertificeerde vaklui aanbieden.

Ook voordelig voor de vakman
Voor de aannemers betekent werken via MySpecialist.be een pak minder stress en zorgen. Ze melden zich gratis aan op het netwerk en bieden er hun diensten aan. Het platform regelt vervolgens alles: het eerste contact, de offertes, planningen en facturatie verlopen eenvoudig via de website, zodat de vakman zich kan focussen op wat hij het liefste doet: zijn job.

MySpecialist.be regelt tenslotte ook de betaling en rekent 6% commissie op de werkuren aan, enkel te betalen voor aanvaarde offertes. De extra naamsbekendheid die de vakmannen krijgen dankzij de digitale marketingmachine van MySpecialist.be, is natuurlijk heel mooi meegenomen.

Vaklui die zoek zijn naar nieuwe manieren om hun klantenbestand uit te breiden, kunnen zich registreren via MySpecialist.be.

////

Over MYSPECIALIST
Je vindt  op MYSPECIALIST.BE snel een vakman in je buurt: loodgieters, elektriciens, schilders, klusjesmannen, dakleggers, enzovoort. Brico en DKV behoren tot de voornaamste partners van MYSPECIALIST.BE.MYSPECIALIST.BE werd opgericht in september 2015 door Lancelot du Bois.  In 2015 werd het platform door de incubator Start it @kbc verkozen tot veelbelovende start-up van 2016.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.myspecialist.be.

Contacteer ons
Lancelot du Bois de Nevele Oprichter MySpecialist.be
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen