Oh Ettore - Nieuwe collectie ANGULAR

Startup Angular lanceert Oh Ettore, een ode aan Art Deco

Maandag 4 mei 2015 — Oh Ettore is een ode aan Art Deco. Een eclectische designstijl die zich onderscheidt door felle kleuren en geometrische vormen. Oh Ettore vindt inspiratie bij de gelijknamige designer die de Memphis groep in 1981 op de kaart zette tijdens Salone del Mobile. Meteen ook de plaats waar deze collectie voor het eerst getoond werd.

De collectie wordt gemaakt door middel van 3D printen. Het gebruikte materiaal is polyamide dat als eigenschap heeft dat het sterk en tegelijk flexibel is. De collectie is beschikbaar in 3 kleuren; Fel geel, muntgroen en zwart in combinatie met inox en zilver.

Externe partner Crowdy House verkoop de collectie de eerste drie weken exclusief via hun platform. Hierna zijn de Angular webshop en vaste verdeelpunten aan de beurt.

 

Over Angular

ANGULAR is een jong Belgisch merk dat zich toelegt op juweel design. Ons doel is het creëren van tijdloze producten gemaakt met nieuwe technologie zoals 3D printing.

ANGULAR werd opgericht in 2013 door interieur vormgever Pieter Bostoen. Wat startte als een mini collectie bestaande uit een ring, een paar oorbellen en een armband, groeide uit tot een design label dat samenwerkt met verschillende ontwerpers.

 

collection