Om lokale handelaars en horecazaken te ondersteunen, biedt Seety 20.000 gratis parkeeruren aan voor alle Brusselaars

Om lokale handelaars en horecazaken te ondersteunen, biedt Seety 20.000 gratis parkeeruren aan voor alle Brusselaars

Brussel. Kleine handelaars en horecazaken hebben meer dan ooit onze hulp nodig om de economische crisis door Covid-19 te doorstaan. Daarom heeft de jonge Belgische start-up Seety besloten om het eerste parkeeruur terug te betalen aan alle Brusselaars die kleine Brusselse zaken zullen ondersteunen, dit tot 30 juni.

De beperkingen door Covid-19 hebben een zeer groot impact op ons allemaal, maar nog meer op kleine handelaars en horecazaken, die langer dan 3 maanden het grootste deel van hun inkomen kwijt waren. Om haar bijdrage te leveren en de steunmaatregelen van de regering aan te vullen, heeft Seety besloten om tot 20.000 gratis parkeeruren aan te bieden aan de Brusselaars die tot het einde van de maand kleine zaken steunen. 

Hadrien Crespin, oprichter van Seety: "De parkeerkosten voor onze gebruikers verlagen is de missie die we onszelf hebben gesteld toen we Seety twee jaar geleden lanceerden. Het lag dan voor de hand om deze actie, die gratis parkeren en steun voor kleine zaken combineert, te starten."

Hoe profiteert u van 1 uur gratis parkeren ?

Om uw eerste parkeeruur terugbetaald te krijgen, hoeft u alleen maar 

  • Uw straatparkeren via de mobiele applicatie van Seety betalen

  • Uw aankoop doen bij een lokale handelaar of een horecazaak tijdens uw parkeersessie. Vergeet ook niet om uw aankoopbewijs te bewaren.

  • Het formulier op de website van Seety (https://seety.co/nl/freeparkingforlocalshop) in te vullen.

Seety vergoedt dan de gebruiker in Seety-krediet. Aangezien het bedoeling is om de kleinere Brusselse zaken te helpen, wordt het begrip "lokale" gedefinieerd als elke handelaar of horecazaak met maximaal drie vestigingen.

Hadrien Crespin, oprichter van Seety: "Als community-app, geloven wij dat het essentieel is om onze Seetyzens en alle Brusselaars te mobiliseren om een helpende hand te bieden aan degenen die het het meest nodig hebben." 

Seety nam zelf het initiatief, zonder samenwerking met de Brusselse gemeenten, en zal dus de terugbetaalde parkeeruren financieren. Seety kan rekenen op het netwerk en de expertise van Start it @KBC, de grootste start-up accelerator in België om de actie naar buiten te brengen. 

///

Over Seety

Seety is een jonge Brusselse start-up die een mobiele applicatie ontwikkelt om het parkeren in de stad te vergemakkelijken. Dankzij de gemeenschap van meer dan 225.000 Seetyzens, waaronder 75.000 Brusselaars, kunnen de gebruikers de voordeligste parkeerzones vinden, parkeerboetes vermijden en, indien nodig, in 2 klikken hun parking betalen. Seety werd twee jaar geleden opgericht door Hadrien Crespin en Nicolas Cognaux en wordt ondersteund door Start it @KBC. 

De Seety app is gratis beschikbaar voor iPhone en Android via: https://seety.page.link/NcxQ.

Beeldmateriaal

Contacteer ons
Hadrien Crespin Oprichter, Seety
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen