Ontdek Jooki - Jukebox for Kids - op 4YFN tijdens Mobile World Congress in Barcelona

Ontdek Jooki - Jukebox for Kids - op 4YFN tijdens Mobile World Congress in Barcelona

Brussel - ​Muuselabs trekt op 27 februari naar Barcelona voor het jaarlijkse Mobile World Congress (MWC), dé beurs voor grote en kleine spelers in de mobiele industrie. De start-up zal er Jooki presenteren aan het grote publiek op 4YFN, het snel groeiende business platform voor start-ups van WMC. Jooki werd in januari bekroond met de ‘Best in Family Tech’ award op CES 2017 in Las Vegas.

Van 27 februari tot en met 1 maart verzamelt het kruim van de mobiele en digitale technologieën zich in Barcelona om er nieuwe producten voor te stellen aan het grote publiek. Jooki zal er omringd worden door potentiële klanten, investeerders en bedrijven die op zoek zijn naar slimme mobiele technologieën en ondernemend talent. Muuselabs vervoegt zich hiervoor bij de Belgische delegatie van start-ups, samengesteld door Startups.be

Demonstraties Jooki:

Over Jooki
Jooki is een draagbare muziekspeler die altijd en overal werkt: in de auto, buiten en ook zonder wifi-verbinding. Hij heeft ingebouwde luidsprekers, een oplaadbare batterij en een intern geheugen goed voor ongeveer 1.000 liedjes.

De 'Jukebox for Kids' wordt bediend door Stars. Deze intuïtieve interface voor kinderen van alle leeftijden werkt volgens hetzelfde principe als dat van Amiibo of Skylanders. Om naar een liedje te luisteren plaatst men een schijfje of poppetje (de ‘Star’) bovenop Jooki. Met een eenvoudige app kunnen ouders via smartphone of tablet muziek uploaden naar Jooki en er een Stars naar keuze aan toewijzen.

Jooki is ontworpen om het hele gezin te laten genieten van de magie van muziek, weg van het scherm. Het duurzame apparaat werkt namelijk zonder beeldscherm, en moedigt kinderen aan hun verbeelding te gebruiken bij het luisteren naar muziek of verhalen.

Over Muuselabs
MuuseLabs is een familie technologie en media bedrijf dat werd opgericht in 2014 door drie geek dads die voordien werkten bij Google, Huawei en Barco. Jooki werd in 2016 gelanceerd, won de ACE Creative Challenge op de Creative Business Cup in oktober 2016 en kreeg een award voor de Best in Family Tech op de CES 2017 door GAMbIT magazine. MuuseLabs is lid van de Hardware Club, de eerste club exclusief voor hardware start-ups van over de hele wereld. Gefinancieerd door SRIB en ST'ART, maakt MuuseLabs ook deel uit van Start it @kbc, de grootste start-ups community in België die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt. Het bedrijf wordt geadviseerd door Alan Munn, voormalig SVP Hasbro & voormalig CEO Tomy Europe. 

Over 4YFN
De succesvolle technologiebeurs Mobile World Congress fungeert als host voor 4YFN in Barcelona én Shanghai. 4YFN is wereldwijd het snelst groeiende start-up event, in 2016 telde het event 15.000 bezoekers. Dit jaar verwachten de organisatoren 18.000 tot 20.000 bezoekers op 4YFN in Barcelona. 

Contacteer ons
Théodore Marescaux Muuselabs
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen