Ontmoet de nieuwe lichting start-ups & ontdek de ambitieuze plannen van Start it @kbc in 2017

Ontmoet de nieuwe lichting start-ups & ontdek de ambitieuze plannen van Start it @kbc in 2017

 

 

Beste journalist

Start it @kbc verwelkomt zijn gloednieuwe lichting start-ups, en op 7 februari stellen we hen graag aan je voor! De teams werden na een strenge selectie weerhouden uit meer dan 150 applicaties. Onder de vleugels van Start it zullen ze het komende jaar hun business-idee ontplooien.

Wat zijn de producten en diensten van de toekomst? Hoe ambitieus zijn de start-ups? En hoe pakken ze het aan? Je kunt het hen zelf vragen.

Daarnaast kom je te weten welke plannen Start it @kbc het komende jaar in petto heeft voor start-upland België. Wat heeft de community na drie jaar geleerd? En hoe vertaalt zich dat in het vernieuwde aanbod voor de start-ups? Je ontdekt er alles over in het prachtige kader van een eeuwenoud, gerestaureerd pand in hartje Brussel.

Programma
10u30    Welkom
10u45    “Start it in 2017” door Lode Uytterschaut en Katrien Dewijngaert, founders Start it @kbc
11u00    Voorstelling nieuwe lichting
11u15   “Newbie-traject 2017” door Mark Herman, founder sympl en mentor bij Start it @kbc
11u25    Fotomoment
11u30    Interviews & lunchbuffet
12u30    Einde

Praktisch
7 februari 2017 | 10u30 - 12u30
KBC - Grote Markt 16 - 1000 Brussel

Parkeren kan in de ondergrondse garage Grote Markt. Bij het verlaten van de persvoorstelling ontvang je een gratis uitrijticket.

Wil je erbij zijn? Bevestig dan zeker je komst vóór 3 februari via een mailtje naar startit@contentcats.be of via +32 468 19 75 07.

Tot dan!
Start it @kbc & partners


Pressroom Start it @kbc

Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen