Ontmoet de nieuwe lichting start-ups & ontdek de ambitieuze plannen van Start it @kbc in 2017

Ontmoet de nieuwe lichting start-ups & ontdek de ambitieuze plannen van Start it @kbc in 2017

 

 

Beste journalist

Start it @kbc verwelkomt zijn gloednieuwe lichting start-ups, en op 7 februari stellen we hen graag aan je voor! De teams werden na een strenge selectie weerhouden uit meer dan 150 applicaties. Onder de vleugels van Start it zullen ze het komende jaar hun business-idee ontplooien.

Wat zijn de producten en diensten van de toekomst? Hoe ambitieus zijn de start-ups? En hoe pakken ze het aan? Je kunt het hen zelf vragen.

Daarnaast kom je te weten welke plannen Start it @kbc het komende jaar in petto heeft voor start-upland België. Wat heeft de community na drie jaar geleerd? En hoe vertaalt zich dat in het vernieuwde aanbod voor de start-ups? Je ontdekt er alles over in het prachtige kader van een eeuwenoud, gerestaureerd pand in hartje Brussel.

Programma
10u30    Welkom
10u45    “Start it in 2017” door Lode Uytterschaut en Katrien Dewijngaert, founders Start it @kbc
11u00    Voorstelling nieuwe lichting
11u15   “Newbie-traject 2017” door Mark Herman, founder sympl en mentor bij Start it @kbc
11u25    Fotomoment
11u30    Interviews & lunchbuffet
12u30    Einde

Praktisch
7 februari 2017 | 10u30 - 12u30
KBC - Grote Markt 16 - 1000 Brussel

Parkeren kan in de ondergrondse garage Grote Markt. Bij het verlaten van de persvoorstelling ontvang je een gratis uitrijticket.

Wil je erbij zijn? Bevestig dan zeker je komst vóór 3 februari via een mailtje naar startit@contentcats.be of via +32 468 19 75 07.

Tot dan!
Start it @kbc & partners


Pressroom Start it @kbc

Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen