Persuitnodiging: Lancering Umital business game voor digitale transformatie

Persuitnodiging: Lancering Umital business game voor digitale transformatie

Op 19 september lanceert Umital voor het eerst in België een business game over ‘digitale transformatie’. We nodigen u graag uit om aanwezig te zijn op ons lanceringsevenement. 

Heel wat professionals uit diverse sectoren zijn op zoek naar manieren om digitale transformatie tastbaar te maken voor hun medewerkers. Op 19 september kunt u, samen met hen, ontdekken hoe het bedrijfsspel Umital bedrijfsleiders en change managers hierbij helpt. De focus ligt op het ervaren van de mindset en vaardigheden die nodig zijn om als organisatie het voortouw te nemen in de VUCA-wereld.

Neem deel aan één of meerdere spelrondes en ervaar zelf hoe herkenbaar de spelcontext is en hoe snel u wordt meegesleept in het spel.

We voorzien ook tijd voor interviews met de founding partners van Umital, Eline Grouwels en Elke Struys, en met enkele deelnemende bedrijfsleiders. Met Umital zetten Eline en Elke in op het belangrijkste kapitaal in organisaties, vandaar de verbinding van Human met Capital.   

Wilt u erbij zijn? Schrijf u dan in vóór 17 september via deze link. Wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie
Havenlaan 8, 1080 Brussel

Programma

  • 08u30 Ontvangst
  • 09u00 Uitleg business game
  • 09u20 Spelronde 1
  • 10u00 Interviews
  • 11u00 Einde
Contacteer ons
Britt Claessens Learning & collaboration lead, Umital
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen