PERSUITNODIGING: België's eerste all-in store voor cocktails en mocktails opent in Hasselt

PERSUITNODIGING: België's eerste all-in store voor cocktails en mocktails opent in Hasselt

3 oktober 2017 | 9u00-20u00 | Capucienenstraat 3, Hasselt

Start-up Sipsnsoda maakte al cocktails op feestjes van Amsterdam tot aan de Côte d’Azur en opent op 5 oktober zijn allereerste all-in cocktail store in hartje Hasselt. Je kunt er terecht voor alles om je eigen cocktailfeestje te geven. En professionele barmannen met een internationale opleiding helpen je met het creëren van je eigen cocktail of mocktail. Sipsnsoda maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Thomas Janssens, founder-bartender van Sipsnsoda, ontdekte zijn passie voor cocktails zo'n 10 jaar geleden tijdens een familiefeestje. Hij mixte er zijn eerste cocktails en ervaarde hoe je mensen gelukkig maakt en hun onvergetelijke momenten kunt laten beleven. Zijn missie was duidelijk: cocktails moeten kostbare momenten net dat tikkeltje extra geven, zodat ze deel gaan uitmaken van een herinnering.

Op dinsdag 3 oktober nodigen we u in avant première uit op de perslancering van de allereerste Sipsnsoda-store in Hasselt! Thomas Janssens, founder bartender, en Cedric Engelen, head bartender, geven u dan een exclusieve inkijk in de boeiende wereld van cocktails en mocktails (alcoholvrije cocktails). Sluit gerust aan op het moment dat voor u het best uitkomt. 

Programma
 9u00     Welkom met ontbijt
10u30    Mocktail workshop (half uur)
12u00    Lunch met broodjes, mocktails en smaakwaters     
14u00    Cocktail workshop (half uur)
16u00    Mocktail workshop (half uur)
18u00    Pasta buffet
19u00    Cocktail workshop
20u00    Einde

Praktisch
3 oktober 2017
Capucienenstraat 3, 3500 Hasselt
U kunt parkeren bij Q-Park, in de Capucienenstraat.

Wilt u er graag bij zijn? Geef dan een seintje via press@sipsnsoda.com en wij bereiden voor u dé ultieme cocktail!

Ons recept:

Be a “Home”tender
Ben je een durver die graag zelf aan de slag gaat? Kies je favoriete recepten en stel je shoplijstje samen. Werk met barmaterialen uit de Londense bartender scène, gebruik huisgemaakte siropen en vers geperste sappen, vindt er de mooiste design glazen of koel je glas met ijs van helder bronwater uit de Schotse Highlands.

The Shake-off
Voor de levensgenieter die snel een verse cocktail wil inschenken zonder veel tijd te verliezen zijn er de verse handcrafted cocktails. De Sipsnsoda barmannen bottelen je favoriete cocktail in een ecologische fles, meteen klaar voor gebruik. De bijhorende droge garnituren - gedroogd in het eigen atelier - maken dat het cocktail-plaatje volledig klopt.

De ultieme beleving
In de flagship store staat het team klaar om je te laten proeven, beleven, voelen, ruiken, vragen, ontdekken en kopen. Sipsnsoda organiseert workshops, gratis tastings en in het open atelier kun je meekijken hoe we nieuwe recepten en technieken testen.

E-Cocktails 
Naast de fysieke winkel kan je bij Sipsnsoda ook je favoriete cocktail of mocktail online bestellen. Je pakketje wordt binnen de twee werkdagen aan huis geleverd. Ook hier is de beleving de rode draad. Zo leveren we een leuke story collector mee met nuttige informatie over de inhoud van je drink en hoe je hem het best serveert.

De Sipsnsoda all-in cocktail store is open elke donderdag, vrijdag en zaterdag, van 12u tot 18u.

Contacteer ons
Thomas Janssens Founder-Bartender, Sipsnsoda
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen