PERSUITNODIGING: België's eerste all-in store voor cocktails en mocktails opent in Hasselt

PERSUITNODIGING: België's eerste all-in store voor cocktails en mocktails opent in Hasselt

3 oktober 2017 | 9u00-20u00 | Capucienenstraat 3, Hasselt

Donderdag 21 september 2017 — Start-up Sipsnsoda maakte al cocktails op feestjes van Amsterdam tot aan de Côte d’Azur en opent op 5 oktober zijn allereerste all-in cocktail store in hartje Hasselt. Je kunt er terecht voor alles om je eigen cocktailfeestje te geven. En professionele barmannen met een internationale opleiding helpen je met het creëren van je eigen cocktail of mocktail. Sipsnsoda maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Thomas Janssens, founder-bartender van Sipsnsoda, ontdekte zijn passie voor cocktails zo'n 10 jaar geleden tijdens een familiefeestje. Hij mixte er zijn eerste cocktails en ervaarde hoe je mensen gelukkig maakt en hun onvergetelijke momenten kunt laten beleven. Zijn missie was duidelijk: cocktails moeten kostbare momenten net dat tikkeltje extra geven, zodat ze deel gaan uitmaken van een herinnering.

Op dinsdag 3 oktober nodigen we u in avant première uit op de perslancering van de allereerste Sipsnsoda-store in Hasselt! Thomas Janssens, founder bartender, en Cedric Engelen, head bartender, geven u dan een exclusieve inkijk in de boeiende wereld van cocktails en mocktails (alcoholvrije cocktails). Sluit gerust aan op het moment dat voor u het best uitkomt. 

Programma
 9u00     Welkom met ontbijt
10u30    Mocktail workshop (half uur)
12u00    Lunch met broodjes, mocktails en smaakwaters     
14u00    Cocktail workshop (half uur)
16u00    Mocktail workshop (half uur)
18u00    Pasta buffet
19u00    Cocktail workshop
20u00    Einde

Praktisch
3 oktober 2017
Capucienenstraat 3, 3500 Hasselt
U kunt parkeren bij Q-Park, in de Capucienenstraat.

Wilt u er graag bij zijn? Geef dan een seintje via press@sipsnsoda.com en wij bereiden voor u dé ultieme cocktail!

Ons recept:

Be a “Home”tender
Ben je een durver die graag zelf aan de slag gaat? Kies je favoriete recepten en stel je shoplijstje samen. Werk met barmaterialen uit de Londense bartender scène, gebruik huisgemaakte siropen en vers geperste sappen, vindt er de mooiste design glazen of koel je glas met ijs van helder bronwater uit de Schotse Highlands.

The Shake-off
Voor de levensgenieter die snel een verse cocktail wil inschenken zonder veel tijd te verliezen zijn er de verse handcrafted cocktails. De Sipsnsoda barmannen bottelen je favoriete cocktail in een ecologische fles, meteen klaar voor gebruik. De bijhorende droge garnituren - gedroogd in het eigen atelier - maken dat het cocktail-plaatje volledig klopt.

De ultieme beleving
In de flagship store staat het team klaar om je te laten proeven, beleven, voelen, ruiken, vragen, ontdekken en kopen. Sipsnsoda organiseert workshops, gratis tastings en in het open atelier kun je meekijken hoe we nieuwe recepten en technieken testen.

E-Cocktails 
Naast de fysieke winkel kan je bij Sipsnsoda ook je favoriete cocktail of mocktail online bestellen. Je pakketje wordt binnen de twee werkdagen aan huis geleverd. Ook hier is de beleving de rode draad. Zo leveren we een leuke story collector mee met nuttige informatie over de inhoud van je drink en hoe je hem het best serveert.

De Sipsnsoda all-in cocktail store is open elke donderdag, vrijdag en zaterdag, van 12u tot 18u.

Thomas Janssens Founder-Bartender at Sipsnsoda
Saar Dietvorst Start it @kbc