PERSUITNODIGING: België's eerste all-in store voor cocktails en mocktails opent in Hasselt

PERSUITNODIGING: België's eerste all-in store voor cocktails en mocktails opent in Hasselt

3 oktober 2017 | 9u00-20u00 | Capucienenstraat 3, Hasselt

Start-up Sipsnsoda maakte al cocktails op feestjes van Amsterdam tot aan de Côte d’Azur en opent op 5 oktober zijn allereerste all-in cocktail store in hartje Hasselt. Je kunt er terecht voor alles om je eigen cocktailfeestje te geven. En professionele barmannen met een internationale opleiding helpen je met het creëren van je eigen cocktail of mocktail. Sipsnsoda maakt deel uit van accelerator Start it @KBC die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Thomas Janssens, founder-bartender van Sipsnsoda, ontdekte zijn passie voor cocktails zo'n 10 jaar geleden tijdens een familiefeestje. Hij mixte er zijn eerste cocktails en ervaarde hoe je mensen gelukkig maakt en hun onvergetelijke momenten kunt laten beleven. Zijn missie was duidelijk: cocktails moeten kostbare momenten net dat tikkeltje extra geven, zodat ze deel gaan uitmaken van een herinnering.

Op dinsdag 3 oktober nodigen we u in avant première uit op de perslancering van de allereerste Sipsnsoda-store in Hasselt! Thomas Janssens, founder bartender, en Cedric Engelen, head bartender, geven u dan een exclusieve inkijk in de boeiende wereld van cocktails en mocktails (alcoholvrije cocktails). Sluit gerust aan op het moment dat voor u het best uitkomt. 

Programma
 9u00     Welkom met ontbijt
10u30    Mocktail workshop (half uur)
12u00    Lunch met broodjes, mocktails en smaakwaters     
14u00    Cocktail workshop (half uur)
16u00    Mocktail workshop (half uur)
18u00    Pasta buffet
19u00    Cocktail workshop
20u00    Einde

Praktisch
3 oktober 2017
Capucienenstraat 3, 3500 Hasselt
U kunt parkeren bij Q-Park, in de Capucienenstraat.

Wilt u er graag bij zijn? Geef dan een seintje via press@sipsnsoda.com en wij bereiden voor u dé ultieme cocktail!

Ons recept:

Be a “Home”tender
Ben je een durver die graag zelf aan de slag gaat? Kies je favoriete recepten en stel je shoplijstje samen. Werk met barmaterialen uit de Londense bartender scène, gebruik huisgemaakte siropen en vers geperste sappen, vindt er de mooiste design glazen of koel je glas met ijs van helder bronwater uit de Schotse Highlands.

The Shake-off
Voor de levensgenieter die snel een verse cocktail wil inschenken zonder veel tijd te verliezen zijn er de verse handcrafted cocktails. De Sipsnsoda barmannen bottelen je favoriete cocktail in een ecologische fles, meteen klaar voor gebruik. De bijhorende droge garnituren - gedroogd in het eigen atelier - maken dat het cocktail-plaatje volledig klopt.

De ultieme beleving
In de flagship store staat het team klaar om je te laten proeven, beleven, voelen, ruiken, vragen, ontdekken en kopen. Sipsnsoda organiseert workshops, gratis tastings en in het open atelier kun je meekijken hoe we nieuwe recepten en technieken testen.

E-Cocktails 
Naast de fysieke winkel kan je bij Sipsnsoda ook je favoriete cocktail of mocktail online bestellen. Je pakketje wordt binnen de twee werkdagen aan huis geleverd. Ook hier is de beleving de rode draad. Zo leveren we een leuke story collector mee met nuttige informatie over de inhoud van je drink en hoe je hem het best serveert.

De Sipsnsoda all-in cocktail store is open elke donderdag, vrijdag en zaterdag, van 12u tot 18u.

Contacteer ons
Thomas Janssens Founder-Bartender, Sipsnsoda
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 650 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen