PERSUITNODIGING: BookWidgets en Smartschool brengen 'automatisch verbeteren' naar de Vlaamse scholen

PERSUITNODIGING: BookWidgets en Smartschool brengen 'automatisch verbeteren' naar de Vlaamse scholen

Limburg - Twee technologiebedrijven, BookWidgets en Smartschool, slaan de handen in elkaar. Vanaf nu kunnen leerkrachten automatisch toetsen verbeteren en interactieve digitale oefeningen aanbieden aan hun leerlingen. Dankzij de samenwerking kan dit alles binnen de vertrouwde Smartschool-omgeving.

Smartschool is het meest gebruikte online platform in de Belgische scholen. Met BookWidgets kunnen leerkrachten leuke interactieve, digitale lessen maken die geschikt zijn voor tablets.

Wilt u ontdekken welke nieuwe ICT-mogelijkheden BookWidgets en Smartschool de Vlaamse leerkrachten aanbieden? Dan nodigen we u graag uit op onze persvoorstelling waar leerkrachten en leerlingen de verschillende toepassingen aan u zullen demonstreren.

Programma
09:00      Welkom met koffie en croissants
09:30      'Waarom integreert BookWidgets met Smartschool?' door Niels Vanspauwen, oprichter BookWidgets
09:40      'Onderwijs en ICT' door Prof. Dr. Luc De Schepper, Rector UHasselt
09:50      Demonstratie BookWidgets door Melissa Heemskerk, leerkracht Kindsheid Jesu
10:00      Interviews
11:00      Einde

Praktisch
Donderdag 16 maart, van 9u tot 11u
Middenschool Kindsheid Jesu | Kempische Steenweg 400, 3500 Hasselt

Bent u graag aanwezig op de persvoorstelling? Bevestig dan uw aanwezigheid via bart@bookwidgets.com of +32 473 47 19 85.

BookWidgets maakt deel uit van Start it @kbc, dat innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Contacteer ons
Niels Verspauwen BookWidgets
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen