PERSUITNODIGING: BookWidgets en Smartschool brengen 'automatisch verbeteren' naar de Vlaamse scholen

PERSUITNODIGING: BookWidgets en Smartschool brengen 'automatisch verbeteren' naar de Vlaamse scholen

Limburg - Twee technologiebedrijven, BookWidgets en Smartschool, slaan de handen in elkaar. Vanaf nu kunnen leerkrachten automatisch toetsen verbeteren en interactieve digitale oefeningen aanbieden aan hun leerlingen. Dankzij de samenwerking kan dit alles binnen de vertrouwde Smartschool-omgeving.

Smartschool is het meest gebruikte online platform in de Belgische scholen. Met BookWidgets kunnen leerkrachten leuke interactieve, digitale lessen maken die geschikt zijn voor tablets.

Wilt u ontdekken welke nieuwe ICT-mogelijkheden BookWidgets en Smartschool de Vlaamse leerkrachten aanbieden? Dan nodigen we u graag uit op onze persvoorstelling waar leerkrachten en leerlingen de verschillende toepassingen aan u zullen demonstreren.

Programma
09:00      Welkom met koffie en croissants
09:30      'Waarom integreert BookWidgets met Smartschool?' door Niels Vanspauwen, oprichter BookWidgets
09:40      'Onderwijs en ICT' door Prof. Dr. Luc De Schepper, Rector UHasselt
09:50      Demonstratie BookWidgets door Melissa Heemskerk, leerkracht Kindsheid Jesu
10:00      Interviews
11:00      Einde

Praktisch
Donderdag 16 maart, van 9u tot 11u
Middenschool Kindsheid Jesu | Kempische Steenweg 400, 3500 Hasselt

Bent u graag aanwezig op de persvoorstelling? Bevestig dan uw aanwezigheid via bart@bookwidgets.com of +32 473 47 19 85.

BookWidgets maakt deel uit van Start it @kbc, dat innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Contacteer ons
Niels Verspauwen BookWidgets
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen