PERSUITNODIGING Demo Day: 16 veelbelovende start-ups tonen het beste van zichzelf

PERSUITNODIGING Demo Day: 16 veelbelovende start-ups tonen het beste van zichzelf

30 november 2017 | 18u30-22u00| KBC-toren | Schoenmarkt 35, Antwerpen

 

Beste journalist,

Op 30 november is het Demo Day, hét start-up event van het jaar!

Tijdens spannende drie-minuten-pitches zullen opnieuw 16 start-ups het beste van zichzelf geven voor een kritisch publiek van 300 investeerders, CEO’s en captains of industry.

De vorige edities van Demo Day bewijzen dat een goede pitch deuren opent naar nieuwe kapitaalrondes. Daarnaast werden een aantal start-ups toegelaten tot top-acceleratoren wereldwijd. Dit jaar leggen we de lat opnieuw hoog. Benieuwd wie er dit jaar naar huis gaat met de Publieksprijs en Start it @KBC-award, telkens ter waarde van 5.000 Euro!

De 16 geselecteerde start-ups werken intensief toe naar Demo Day. Een ervaren team van mentoren coacht hen om hun pitch te perfectioneren en op 30 november een top stage performance te brengen.

Demo Day is een uitgelezen kans voor onze start-ups om hun business op een unieke manier te presenteren aan investeerders en potentiële klanten. En die kunnen op hun beurt innovatief start-up talent ontdekken en ondersteunen. En u? U krijgt een exclusieve kijk in startup life, en maakt kennis met enkele veelbelovende Belgische start-ups.

De bedrijven die op 30 november zullen pitchen zijn zowel B2C als B2B georiënteerd. Ze zijn actief in diverse sectoren, van health, food, immo, design, energie, DIY en HR tot artificial intelligence en machine learning:

2Grow, Bao, Belgunique, Blueberry, Chestnote, Co-libry, Condugo, Epihunter, Inmanta, Karma Karma, MindFuel, Mymesis, Sitwear, SpareSpace, Staenis, Talentree.

Meer informatie over de start-ups vindt u in bijgevoegd persdossier.

Programma
18u30     Welkom
19u00     Pitchwedstrijd
20u30     Prijsuitreiking
20u45     Netwerkevenement met walking dinner

Praktisch
Donderdag 30 november 2017
KBC-toren | Schoenmarkt 35, Antwerpen

Wilt u er graag bij zijn? Bevestig dan aub uw komst via startit@contentcats.be.

Tot dan!
Het Start it @KBC-team

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen