PERSUITNODIGING Demo Day: 16 veelbelovende start-ups tonen het beste van zichzelf

PERSUITNODIGING Demo Day: 16 veelbelovende start-ups tonen het beste van zichzelf

30 november 2017 | 18u30-22u00| KBC-toren | Schoenmarkt 35, Antwerpen

 

Beste journalist,

Op 30 november is het Demo Day, hét start-up event van het jaar!

Tijdens spannende drie-minuten-pitches zullen opnieuw 16 start-ups het beste van zichzelf geven voor een kritisch publiek van 300 investeerders, CEO’s en captains of industry.

De vorige edities van Demo Day bewijzen dat een goede pitch deuren opent naar nieuwe kapitaalrondes. Daarnaast werden een aantal start-ups toegelaten tot top-acceleratoren wereldwijd. Dit jaar leggen we de lat opnieuw hoog. Benieuwd wie er dit jaar naar huis gaat met de Publieksprijs en Start it @KBC-award, telkens ter waarde van 5.000 Euro!

De 16 geselecteerde start-ups werken intensief toe naar Demo Day. Een ervaren team van mentoren coacht hen om hun pitch te perfectioneren en op 30 november een top stage performance te brengen.

Demo Day is een uitgelezen kans voor onze start-ups om hun business op een unieke manier te presenteren aan investeerders en potentiële klanten. En die kunnen op hun beurt innovatief start-up talent ontdekken en ondersteunen. En u? U krijgt een exclusieve kijk in startup life, en maakt kennis met enkele veelbelovende Belgische start-ups.

De bedrijven die op 30 november zullen pitchen zijn zowel B2C als B2B georiënteerd. Ze zijn actief in diverse sectoren, van health, food, immo, design, energie, DIY en HR tot artificial intelligence en machine learning:

2Grow, Bao, Belgunique, Blueberry, Chestnote, Co-libry, Condugo, Epihunter, Inmanta, Karma Karma, MindFuel, Mymesis, Sitwear, SpareSpace, Staenis, Talentree.

Meer informatie over de start-ups vindt u in bijgevoegd persdossier.

Programma
18u30     Welkom
19u00     Pitchwedstrijd
20u30     Prijsuitreiking
20u45     Netwerkevenement met walking dinner

Praktisch
Donderdag 30 november 2017
KBC-toren | Schoenmarkt 35, Antwerpen

Wilt u er graag bij zijn? Bevestig dan aub uw komst via startit@contentcats.be.

Tot dan!
Het Start it @KBC-team

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 650 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen