PERSUITNODIGING: Ecologische pop-up shop OFFLINE opent in Leuven

PERSUITNODIGING: Ecologische pop-up shop OFFLINE opent in Leuven

29 september 2017 | 10u tot 12u | Diestsestraat 208 | Leuven

Beste journalist,

Op 1 oktober opent een nieuwe pop-up shop in de Diestsestraat: OFFLINE Leuven. Vijf bossladies met webshops bieden er hun ecologische en duurzame geschenk -en verwenartikelen aan. Je vindt er interieurspullen, vilten accessoires, verzorgingsproducten, bio havermoutcups, en speciale thee- en koffieblends. Drie maanden lang kunnen bezoekers er winkelen én proeven in de gezellige degustatiehoek. De pop-up heet heel toepasselijk: OFFLINE. 

Vijf webshops in één pop-up, met degustatiehoek

De vijf OFFLINE shops delen een passie voor pure en ambachtelijke producten. Zo gebruikt 100 Procent Vilt slijtvast en natuurlijk materiaal voor allerlei handgemaakte hebbedingen en interieurartikelen. De Lumabelle-cosmetica werd ontwikkeld zonder dierenleed of toxische stoffen. De koffie van De Koffieliefhebber en biologische havermoutcups van Karma Karma worden in België gemaakt. En de Eco-Lover interieurspullen houden de balans tussen ecologie en nieuwe trends. 

We nodigen u van harte uit op de perslancering op 29 september 2017. 

Leen van 100 Procent Vilt en Griet van Karma Karma ontvangen u tussen 10u en 12u, en leiden u in avant-première rond in de gloednieuwe pop-up OFFLINE. Ze vertellen u over hun ervaringen als ondernemer en geven tekst en uitleg bij hun producten. U proeft van de heerlijke havermoutcups, thee of koffie, en vertrekt nadien met een gevulde OFFLINE goodie bag.

Wilt u er graag bij zijn? Geef ons dan snel een seintje via griet@karmakarma.be.

/////

OFFLINE Leuven, Diestsestraat 208, 3000 Leuven
Van 1 oktober tot en met 31 december 2017
www.offlineleuven.be
www.facebook.com/offlineleuven
www.instagram.com/offlineleuven
info@offlineleuven.be  

 

De 5 bossladies achter OFFLINE 

“Een breder publiek bereiken en meer mensen laten kennismaken met onze merken in een kwalitatieve pop-up, is onze belangrijkste motivatie."

Leen Vosch van www.100procentvilt.be
‘100procentvilt’ verrast met originele viltcreaties: sleutelhangers, wenskaarten, gsm hoesjes, knutselvilt, handtassen, tafeldecoratie, baby-speelgoed,... maar ook vilt op maat voor interieurtoepassingen. Leen maakt een aantal productontwerpen die kunnen gepersonaliseerd worden. ‘100procentvilt’ is ontstaan uit liefde voor vilt en de veelzijdigheid ervan. Vilt wordt gemaakt van schapenwol en is van nature vuilafstotend en duurzaam.
info@100procentvilt.be
+32 474 45 42 55

Sarah Edgar van www.lumabelle.be
‘Lumabelle’ vereenvoudigt je zoektocht naar ethische, veilige en efficiënte cosmetica. Hier vind je een brede waaier aan dierproefvrije verzorgingsproducten en make-up, vrij van toxische stoffen of vulstoffen. Het gamma bestaat uit unieke merken uit o.a. de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk die je hier niet of nauwelijks vindt. Cruelty-free en clean!
sarah@lumabelle.be
0483 01 74 24 

Griet Daelemans van www.karmakarma.be 
Griet startte met ‘Karma Karma’ vanuit haar eigen behoefte aan een gezonde, snelle hap als sales manager. ‘Karma Karma’ produceert havermoutmengelingen zonder toegevoegde suikers of additieven in recycleerbare papieren cups. Het zijn gebalanceerde blends met heel veel gezonde smaakmakers zoals rauwe noten, specerijen en bessen. Deze bijzondere ingrediënten tillen je havermout naar een hoger niveau. Je kan de cups snel klaar maken met een scheut warm water, melk of yoghurt. 100% bio en … lekker!
griet@karmakarma.be
+32 474 74 16 21

Leen Danhieux van www.dekoffieliefhebber.be, www.detheeliefhebber.be 
Samen met haar man Stijn, runt Leen ‘De Koffie & Theeliefhebber’. Stijn schoolde zich om tot artisanale koffiebrander, theesommelier en master theeblender. Leen neemt de verkoop voor haar rekening.  Hier vind je uitsluitend ‘single origine’ koffiebonen van topkwaliteit, heerlijke theeblends, en accessoires voor de bereiding. ‘De Koffie & Theeliefhebber’ staat voor pure en artisanale producten.
leen@dekoffieliefhebber.be
+32 499 81 12 56

Evi Ballet van www.eco-lover.be
‘Eco-Lover’ selecteert trendy producten en leuke basics, die lief zijn voor het milieu én bovendien betaalbaar! Evi houdt de balans tussen hip en duurzaam steeds nauwlettend in de gaten. ‘Eco-Lover’ bestaat als webshop, maar heeft sinds een jaar ook een winkel in Bilzen. Unieke en cosy producten zoals sjaals van ‘The Knit Factory’, hebbedingetjes voor de keuken, glazen flessen van ‘Myequa’, houten woondecoratie, handige kartonnen krukjes en nog zo veel meer!
evi@eco-lover.be
+32 495 62 03 58 

Contacteer ons
Griet Daelemans OFFLINE Leuven
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen