PERSUITNODIGING: Ecologische pop-up shop OFFLINE opent in Leuven

PERSUITNODIGING: Ecologische pop-up shop OFFLINE opent in Leuven

29 september 2017 | 10u tot 12u | Diestsestraat 208 | Leuven

Beste journalist,

Op 1 oktober opent een nieuwe pop-up shop in de Diestsestraat: OFFLINE Leuven. Vijf bossladies met webshops bieden er hun ecologische en duurzame geschenk -en verwenartikelen aan. Je vindt er interieurspullen, vilten accessoires, verzorgingsproducten, bio havermoutcups, en speciale thee- en koffieblends. Drie maanden lang kunnen bezoekers er winkelen én proeven in de gezellige degustatiehoek. De pop-up heet heel toepasselijk: OFFLINE. 

Vijf webshops in één pop-up, met degustatiehoek

De vijf OFFLINE shops delen een passie voor pure en ambachtelijke producten. Zo gebruikt 100 Procent Vilt slijtvast en natuurlijk materiaal voor allerlei handgemaakte hebbedingen en interieurartikelen. De Lumabelle-cosmetica werd ontwikkeld zonder dierenleed of toxische stoffen. De koffie van De Koffieliefhebber en biologische havermoutcups van Karma Karma worden in België gemaakt. En de Eco-Lover interieurspullen houden de balans tussen ecologie en nieuwe trends. 

We nodigen u van harte uit op de perslancering op 29 september 2017. 

Leen van 100 Procent Vilt en Griet van Karma Karma ontvangen u tussen 10u en 12u, en leiden u in avant-première rond in de gloednieuwe pop-up OFFLINE. Ze vertellen u over hun ervaringen als ondernemer en geven tekst en uitleg bij hun producten. U proeft van de heerlijke havermoutcups, thee of koffie, en vertrekt nadien met een gevulde OFFLINE goodie bag.

Wilt u er graag bij zijn? Geef ons dan snel een seintje via griet@karmakarma.be.

/////

OFFLINE Leuven, Diestsestraat 208, 3000 Leuven
Van 1 oktober tot en met 31 december 2017
www.offlineleuven.be
www.facebook.com/offlineleuven
www.instagram.com/offlineleuven
info@offlineleuven.be  

 

De 5 bossladies achter OFFLINE 

“Een breder publiek bereiken en meer mensen laten kennismaken met onze merken in een kwalitatieve pop-up, is onze belangrijkste motivatie."

Leen Vosch van www.100procentvilt.be
‘100procentvilt’ verrast met originele viltcreaties: sleutelhangers, wenskaarten, gsm hoesjes, knutselvilt, handtassen, tafeldecoratie, baby-speelgoed,... maar ook vilt op maat voor interieurtoepassingen. Leen maakt een aantal productontwerpen die kunnen gepersonaliseerd worden. ‘100procentvilt’ is ontstaan uit liefde voor vilt en de veelzijdigheid ervan. Vilt wordt gemaakt van schapenwol en is van nature vuilafstotend en duurzaam.
info@100procentvilt.be
+32 474 45 42 55

Sarah Edgar van www.lumabelle.be
‘Lumabelle’ vereenvoudigt je zoektocht naar ethische, veilige en efficiënte cosmetica. Hier vind je een brede waaier aan dierproefvrije verzorgingsproducten en make-up, vrij van toxische stoffen of vulstoffen. Het gamma bestaat uit unieke merken uit o.a. de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk die je hier niet of nauwelijks vindt. Cruelty-free en clean!
sarah@lumabelle.be
0483 01 74 24 

Griet Daelemans van www.karmakarma.be 
Griet startte met ‘Karma Karma’ vanuit haar eigen behoefte aan een gezonde, snelle hap als sales manager. ‘Karma Karma’ produceert havermoutmengelingen zonder toegevoegde suikers of additieven in recycleerbare papieren cups. Het zijn gebalanceerde blends met heel veel gezonde smaakmakers zoals rauwe noten, specerijen en bessen. Deze bijzondere ingrediënten tillen je havermout naar een hoger niveau. Je kan de cups snel klaar maken met een scheut warm water, melk of yoghurt. 100% bio en … lekker!
griet@karmakarma.be
+32 474 74 16 21

Leen Danhieux van www.dekoffieliefhebber.be, www.detheeliefhebber.be 
Samen met haar man Stijn, runt Leen ‘De Koffie & Theeliefhebber’. Stijn schoolde zich om tot artisanale koffiebrander, theesommelier en master theeblender. Leen neemt de verkoop voor haar rekening.  Hier vind je uitsluitend ‘single origine’ koffiebonen van topkwaliteit, heerlijke theeblends, en accessoires voor de bereiding. ‘De Koffie & Theeliefhebber’ staat voor pure en artisanale producten.
leen@dekoffieliefhebber.be
+32 499 81 12 56

Evi Ballet van www.eco-lover.be
‘Eco-Lover’ selecteert trendy producten en leuke basics, die lief zijn voor het milieu én bovendien betaalbaar! Evi houdt de balans tussen hip en duurzaam steeds nauwlettend in de gaten. ‘Eco-Lover’ bestaat als webshop, maar heeft sinds een jaar ook een winkel in Bilzen. Unieke en cosy producten zoals sjaals van ‘The Knit Factory’, hebbedingetjes voor de keuken, glazen flessen van ‘Myequa’, houten woondecoratie, handige kartonnen krukjes en nog zo veel meer!
evi@eco-lover.be
+32 495 62 03 58 

Contacteer ons
Griet Daelemans OFFLINE Leuven
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 650 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen