PERSUITNODIGING: Elektrische deelscooters van Scooty komen naar Antwerpen

PERSUITNODIGING: Elektrische deelscooters van Scooty komen naar Antwerpen

15 juni, 10u00 (aangepast uur!!!) | Stadhuis, Grote Markt | Antwerpen

Beste journalist

Na een succesvolle testfase in Brussel komt Scooty, het deelsysteem met elektrische scooters, naar Antwerpen!

Dankzij Scooty kan je in enkele klikken via je smartphone een volledig uitgeruste elektrische scooter vinden en starten. De scooters staan vrij verspreid in de stad en hoeven niet naar vaste standplaatsen terug te keren. Je kunt je dus gemakkelijk in de stad verplaatsen, zonder gehinderd te worden door vervelende files of zonder tijd te verliezen met het zoeken naar een parkeerplaats. Omdat de scooters bovendien elektrisch en dus een duurzame vorm van mobiliteit zijn, is het concept van Scooty op maat gesneden van de steden van de toekomst.

Scooty maakt deel uit van incubator Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

We nodigen u vriendelijk uit voor de perslancering op donderdag 15 juni om 10u die zal doorgaan in het Stadhuis van Antwerpen, in aanwezigheid van Koen Kennis, schepen van mobiliteit.

Programma

10.00: samenkomst op de Grote Markt voor het stadhuis (t.h.v. standbeeld Silvius Brabo) voor een demonstratie elektrische scooter door schepen Koen Kennis

10.15: presentatie in de Collegezaal stadhuis door Jan Jost en Bram Vandepere, co-founders van Scooty

  • toelichting deelsysteem elektrische scooters
  • presentatie testfase Brussel
  • sneak-peak toekomstige plannen

Bent u er graag bij? Bevestig dan uw aanwezigheid via info@scootysharing.be. We kijken ernaar uit om onze plannen met u te delen.

Tot dan!

Het scooty team

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen