PERSUITNODIGING: Elektrische deelscooters van Scooty komen naar Antwerpen

PERSUITNODIGING: Elektrische deelscooters van Scooty komen naar Antwerpen

15 juni, 10u00 (aangepast uur!!!) | Stadhuis, Grote Markt | Antwerpen

Beste journalist

Na een succesvolle testfase in Brussel komt Scooty, het deelsysteem met elektrische scooters, naar Antwerpen!

Dankzij Scooty kan je in enkele klikken via je smartphone een volledig uitgeruste elektrische scooter vinden en starten. De scooters staan vrij verspreid in de stad en hoeven niet naar vaste standplaatsen terug te keren. Je kunt je dus gemakkelijk in de stad verplaatsen, zonder gehinderd te worden door vervelende files of zonder tijd te verliezen met het zoeken naar een parkeerplaats. Omdat de scooters bovendien elektrisch en dus een duurzame vorm van mobiliteit zijn, is het concept van Scooty op maat gesneden van de steden van de toekomst.

Scooty maakt deel uit van incubator Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

We nodigen u vriendelijk uit voor de perslancering op donderdag 15 juni om 10u die zal doorgaan in het Stadhuis van Antwerpen, in aanwezigheid van Koen Kennis, schepen van mobiliteit.

Programma

10.00: samenkomst op de Grote Markt voor het stadhuis (t.h.v. standbeeld Silvius Brabo) voor een demonstratie elektrische scooter door schepen Koen Kennis

10.15: presentatie in de Collegezaal stadhuis door Jan Jost en Bram Vandepere, co-founders van Scooty

  • toelichting deelsysteem elektrische scooters
  • presentatie testfase Brussel
  • sneak-peak toekomstige plannen

Bent u er graag bij? Bevestig dan uw aanwezigheid via info@scootysharing.be. We kijken ernaar uit om onze plannen met u te delen.

Tot dan!

Het scooty team

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen