PERSUITNODIGING: Helpper, baanbrekend zorgplatform voor en door buren, komt naar Gent

PERSUITNODIGING: Helpper, baanbrekend zorgplatform voor en door buren, komt naar Gent

11 oktober 2017, 10u00-11u30| Service-Residentie Mayflower | Derbystraat 20, Sint-Denijs-Westrem

 

Beste journalist,

Naar aanleiding van de lancering van Helpper in Gent nodigen we u uit voor een persmoment in aanwezigheid van Alexander De Croo, Vice-eersteminister en minister van Digitale Agenda, en Mathias De Clercq, Eerste Schepen van Haven, Economie en Ondernemen van de Stad Gent en Vlaams Parlementslid.

Helpper is een revolutionaire oplossing voor een bestaande hulpvraag, op een manier die bovendien betaalbaar is voor de maatschappij, mede dankzij het deeleconomie-initiatief van minister Alexander De Croo. Helpper maakt deel uit van accelerator Start it @KBC, die schaalbaar en innovatief ondernemerschap ondersteunt.

Programma
09u30        Welkom met koffie/thee
10u00        Waarom start-ups van digitale peer-to-peer platformen in België sterker ondersteunen met wet deeleconomie, door Alexander De Croo
10u10        Ondernemers- en startersbeleid van de stad Gent, door Mathias De Clercq
10u20        Hoe Helpper de thuiszorg revolutioneert, door François Gerard, Managing Director Helpper
10u30        Testimonial van een helpper en helppie
10u40        Sprekers steken een helppende hand toe bij Service-Residentie Mayflower
10u50        Interviews
11u30        Einde

Praktisch
Woensdag 11 oktober 2017 van 10u00 tot 11u30.
Service-Residentie Mayflower, Derbystraat 20, 9051 Sint-Denijs-Westrem.

  • Autostrade E40, afrit 14 'Expo'.
  • Of Buitenring R4 volg 'Expo'.
  • U kunt parkeren op de bezoekersparking of in de straat aan de voorzijde van Service-Residentie Mayflower.

Alvast dank om uw aanwezigheid te bevestigen via hello@helpper.be.

Tot dan!

////

Over Helpper
Helpper is een digitaal platform dat buurtbewoners verbindt: enerzijds mensen die thuis hulp kunnen gebruiken en anderzijds hun buren die een verschil willen maken door te helpen. Door een beroep te doen op buurtbewoners en hen te vergoeden voor hun hulp, wil Helpper thuishulp toegankelijker maken voor ouderen, chronisch zieken, personen met een handicap en drukbezette ouders. Helpper maakt deel uit van accelerator Start it @KBC, die schaalbaar en innovatief ondernemerschap ondersteunt.

Contacteer ons
Bruno Fierens Persverantwoordelijke
Bruno Fierens Persverantwoordelijke
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen