PERSUITNODIGING: Lancering Yoga at Work

PERSUITNODIGING: Lancering Yoga at Work

Voorstelling nieuw yogaconcept van Jozefien Scheepers

 

De zomer is bijna voorbij
de drukte komt er weer aan
maar geen nood, want gelukkig is er

YOGA TIME! 

 

Beste journalist

We nodigen u graag uit op het launch event van Yoga at Work, op donderdag 8 september.

Na ‘Yoga at your Desk’ komt Yoga Time met een gloednieuw concept om yoga naar de werkvloerte brengen!

Aan het bureau, in het magazijn, in de auto, op het vliegtuig of in de hotelkamer,... De vele voordelen van yoga zijn er voor alle werknemers en op elk moment. Tijdens het launch event van Yoga at Work krijgen bedrijven tips & tricks om yoga te integreren op de werkvloer. 

Programma: 
7u30 - 7u45     Welkom
7u45 - 8u15     Yogasessie, gegeven door Jozefien Scheepers
8u15 - 8u30     Presentatie “Hoe yoga integreren op de werkvloer”
8u30 – 9u30     Interviews, met gezond en lekker ontbijt

Onder andere de bedrijven BASFPanenke, Vandeputte en WeGroSan hebben al ingeschreven en zijn beschikbaar voor interviews.

Locatie: 
De Gistfabriek
Oude Turnhoutsebaan (aan het Albertkanaal)
2110 Wijnegem

U kunt parkeren op de Oude Turnhoutsebaan, langs het water (liever niet op de bewonersparking). 

Bent u er graag bij? Bevestig dan uw komst voor 5 september via een mailtje naar jozefien@yoga-time.be

Tot dan!

Jozefien Scheepers
jozefien@yoga-time.be
+32 479 99 04 70


Over Yoga Time
Yoga Time zorgt ervoor dat je jouw yogamoment zelf kan kiezen, overal en op elk moment van de dag. Yoga Time werd opgericht door Jozefien Scheepers (29), gediplomeerd yogaleraar en voormalig competitieskiester. Door haar carrière als topsportster leerde Jozefien omgaan met stress en prestatiedruk. Ze wil haar kennis en ervaring graag delen met anderen, om mensen gelukkig en in balans te houden! 
Yoga Time maakt deelt uit van Start it @kbc, dat innovatief en schaalfbaar ondernemerschap ondersteunt.
www.yoga-time.be

Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 650 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen