PERSUITNODIGING: Lancering ZENDO Calm + Focus, de eerste anti-stress drink in Europa

PERSUITNODIGING: Lancering ZENDO Calm + Focus, de eerste anti-stress drink in Europa

 

Beste journalist, 
 
Twee vrienden, Mathieu & Laurent, genoten van een mooi maar druk leven. Tot ... ze besloten hun stressvolle baan op te zeggen en te creëren waar ze zelf nood aan hadden: een eenvoudige en gezonde manier om kalm en gefocust te blijven, zelfs onder grote druk. 
 
Die droom is nu realiteit! Na 18 maanden R&D, tests (inclusief crashes), stappen achteruit en vooruit, is ZENDO Calm + Focus, de eerste kalmerende drank, geboren! 
 
ZENDO Calm + Focus heeft een stressverminderend effect. En dat is wetenschappelijk bewezen! ZENDO helpt je focussen dankzij een unieke combinatie van actieve en natuurlijke ingrediënten. Het rustgevende effect ervan werd gedocumenteerd door het Scientific Institute for Intelligent Nutrition
 
ZENDO Calm + Focus won in maart 2016 de Unilever Innovation Award als een van de drie meest innovatieve Europese startups in de voedingsindustrie. En de bedrijven Sodexo, Mastercard, Swift, BASF en AXA verdelen de rustgevende drink nu al onder hun medewerkers.

Wij nodigen u van harte uit op het launch event van ZENDO Calm + Focus op 29 juni 2016 in Brussel! 
 
Programma 
18u00   Welkom 
18u15   Exclusieve degustatie ZENDO Calm + Focus  
19u00   Woordje door Mathieu Hosselet en Laurent Karim, founders ZENDO 
19u15   Interviews met hapjes & drinks 
 
Place to be
Café Luxembourg 
Luxemburgplein 10 
1050 Elsene 
 
Ben je er graag bij om ZENDO  Calm + Focus in avant-première te proeven? Bevestig dan uw komst via een mailtje naar laurentk@zendodrinks.com
 
Tot dan! 
Laurent & Mathieu

Klik hier voor het ZENDO Calm + Focus persdossier

ZENDO op Facebook
ZENDO op LinkedIn

 

Perscontact: 

Laurent Karim 
+32 474 44 54 23 
 
Mathieu Hosselet 
+32 473 65 15 25 

Start it @kbc
Saar Dietvorst
Saar@contentcats.be
+32 467 19 75 07

Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 650 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen