Persuitnodiging: Pak DEER LORD! mee uit op 1 april

Persuitnodiging: Pak DEER LORD! mee uit op 1 april

Misleid, manipuleer, verwar en win!

Maandag 21 maart 2016 — GENT - DEER LORD!, een nieuwe party game van Belgische bodem, is vanaf 18 maart verkrijgbaar in ons land. Daarom organiseren de ontwerpers een lanceringsevent op 1 april. Een toepasselijke datum voor een spel waarbij je elkaar moet beetnemen: tijdens het spel moet je de dingen anders voorstellen dan ze werkelijk zijn om je tegenspelers voor de gek te houden.

Succesvolle crowdfunding

In november 2015 werd de crowdfunding campagne van twee Gentse ondernemers, Dennis Lippens & Dries De Geyter, een gigantisch succes. De bedenkers haalden vier keer meer op dan nodig voor de productie van hun kaartspel, DEER LORD!

“We danken ons succes aan de originaliteit van het spel,” vertelt Dries De Geyter. “De ‘valse’ manier van spelen en het hedendaags, stijlvol design van de kaarten zijn uniek op de spelletjesmarkt.” 

DEER LORD! heeft fans over de hele wereld. “Dankzij Kickstarter crowdfunding hebben we een grote, internationale community opgebouwd. Die online community helpt ons nu bij de verdere ontwikkeling van het spel,” vertelt Dennis Lippens.

In maart rollen de spellen van de band en dat moet worden gevierd. Daarom nodigt DEER LORD GAMES, in samenwerking met Start it @kbc en Jägermeister, je graag uit op de perslancering. Enkele teams zullen het spel er voor de eerste keer live uitproberen. Vraag hen wat ze ervan vinden of... speel zelf mee.

Bevestig je komst via dries@deer-lord.com. Dan leggen wij alvast een DEER LORD! game voor je klaar om uit te proberen op de redactie of thuis. Fun verzekerd!

Perslancering

14u00    Welkom met hapjes & drank
14u15    Voorstelling van het spel en de spelregels door Dries en Dennis
14u30    Demonstratie DEER LORD! / Photo opportunity
15u00    Einde

Op het event beantwoorden we graag al je vragen. Het spel, de uitbreidingen en merchandise zijn ter plaatse beschikbaar. 

Avondprogramma:

's Avonds ben je ook van harte welkom op het grote openingsevent: 

19u00    deuren open voor publiek
19u30    overture
19u45    JÄGERSHOTS!
20u00    spelletje DEER LORD! sessie #1
20u45    JÄGERSHOTS!
21u00    spelletje DEER LORD! sessie #2
22u30    deuren sluiten

Locatie:

Start it @kbc
Ferdinand Lousbergskaai 106
9000 Gent
De dichtstbijzijnde parking is Gent Zuid.

Tot dan!
Dries en Dennis

De spelregels

DEER LORD! is een kaartspel dat je best speelt met een groep vrienden (richtleeftijd vanaf 12 jaar) die het leuk vinden om elkaar in de luren te leggen. Je moet opdrachten onopgemerkt uitvoeren, maar duidelijk genoeg dat de andere spelers het waarnemen. Zo kan een opdracht op een kaartje vragen om jezelf een compliment te geven, vals te spelen of een bekende liedjestekst in een conversatie te gebruiken. Spelers proberen opdrachten te volbrengen zonder betrapt te worden door hun medespelers. 

DEER LORD! kost € 20 en kan je bestellen via de webshop.

Voor meer afbeeldingen, ga naar: https://drive.google.com/folderview?id=0BwUG29Bm7lXhQmh6UGdHeWFKLVk&usp=sharing

/////

Perscontact:

Dennis Lippens
+32 484 97 22 57
dennis@deer-lord.com 

Dries De Geyter
+32 496 75 86 67
dries@deer-lord.com