PERSUITNODIGING: Pik eens een peepshow mee op weg naar de Biennale Interieur Kortrijk

PERSUITNODIGING: Pik eens een peepshow mee op weg naar de Biennale Interieur Kortrijk

Pikante pop-up designexpo door innovatieve start-ups van 14 tot 23 oktober

  • Een blik op de virtuele en reële producten van België’s meest innovatieve start-ups.
  • Virtual Afterwork met keynote door Yoav Nir, strategisch marketingdirecteur Barco, ingeleid door Vincent Van Quickenborne, burgemeester Kortrijk.
Van 14 tot 23 oktober slaat de designwereld zijn tenten op in Kortrijk XPO voor de 25ste Biennale Interieur. Een must-see voor designminnend Vlaanderen en dé gelegenheid voor een aantal innovatieve start-ups om zichzelf aan de wereld te tonen. Tijdens de duur van de Biennale geven jonge, creatieve ondernemingen zich subtiel bloot tijdens de pop-up designpeepshow. Zin om te komen gluren? De gordijnen op het Buda-eiland aan de Kortrijkse walletjes gaan dagelijks open van 17u30 tot 22u00.

Bekijk hier het teaserfilmpje met Vincent Van Quickenborne 
Bekijk hier het volledige programma van de pop-up designpeepshow
Volg de pop-up designpeepshow op Facebook

De deelnemende start-ups zijn:

  • Designfloater: Ontmoetingsplatform voor ontwerpers & architecten met lokale productiebedrijven.
  • Jaswig: De uitvinders van ‘het nieuwe zitten’ met de ergonomische Standup Nomad statafel. 
  • Around Media: Dé app voor de immosector, die 360º foto’s maken eindelijk makkelijk maakt.  
  • Quitch: Een nieuw Belgisch designlabel voor kwaliteitsmeubilair met een hoge funfactor.

Waar?
Start it @kbc Kortrijk - Broelkaai 1b - 8500 Kortrijk

Wanneer?

  • Van 14 oktober tot en met 23 oktober 2016, dagelijks van 17u30 tot 22u00.
  • 19 oktober om 18u00: Virtual Afterwork met keynote door Yoav Nir, strategisch marketingdirecteur Barco, ingeleid door Vincent Van Quickenborne, burgemeester Kortrijk. 

Wilt u erbij zijn of wenst u meer info?
Neem dan snel contact op met Saar Dietvorst via saar@contentcats.be of +32 468 19 75 07.

De pop-up designpeepshow maakt deel uit van het designprogramma waarmee de stad Kortrijk tijdens de Biennale Interieur uitpakt. Ontdek hier het volledige programma van de stad Kortrijk.

Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen