PERSUITNODIGING: pitch sessies & pop-up store Junior Argonauts

PERSUITNODIGING: pitch sessies & pop-up store Junior Argonauts

Vrijdag 6 juli 2018 | 15u-17u | Mechelseplein Antwerpen & Technopolis

 

Beste journalist,

De eerste ondernemerskampen Fashion, Personal Branding en Robots & AI van Junior Argonauts zitten er bijna op. Bij Fashion krijgen jongeren de kans om hun eigen modelabel op te starten en zelf te ontwerpen; bij Personal Branding bouwen ze dan weer een heel eigen imago en merkbeleving op. Op vrijdag 6 juli tonen de jongeren de resultaten van hun werk.

Meet our label: Koa Lokahi
Koa Lokahi is Hawaïaans voor Funky Friday. Koa Lokahi staat voor frisse, gerestylede kleding met een zomerse touch. Tweedehands kledij uit de Antwerpse Kringwinkel krijgt hier een trendy nieuw leven. Duurzaamheid is de basis van Koa Lokahi. Fashionistas Lene Jespers, Fieke Soete en Zita De​ ​coopman zijn de drie sterke vrouwelijke ontwerpers achter Koa Lokahi. Brander Xavier Van Berlo verzorgt de huisstijl, storytelling en social media. Deze vrijdag vindt de eerste en enige verkoop van hun #feelthesummer label plaats. Wees er snel bij, want elk stuk is uniek.

Meet our label: Mimmy (MM)
Ontwerpers Emmy en Mirthe willen mensen blij maken met hun duurzame en unieke kledij. Ze gebruiken duurzame stof om van oude kleding iets heel nieuws te maken. Hun doel is om mensen bewust te maken van hoe je kleren op een duurzame manier heel mooi kan maken. 

Meer info op https://aukeproot.wixsite.com/mimmy-mirthe-en-emmy.

Meet our labels: KVDP / Laughing Lily/ Stuff/ Wild
Alexia en Estée branden vijf meiden: Lily, Kaat, Jane, Maaike en Liv. Ze hebben elk een aparte stijl. Trendy, maar met een eigen touch en dat maakt hen zo speciaal. Samen heten ze FEMENINE FIVE. Ze zijn stoer, maar toch vrouwelijk.

Meer info op https://esteedegroote.wixsite.com/alexia-pollet.

Kom gerust langs en leer de toekomstige Dries Van Notens en Nathalie Vleeschouwers van Antwerpen kennen!

Praktisch
Vrijdag 6 juli 2018
15u-16u: Fashion & Branding pop-up store (Mechelseplein, Antwerpen)
16u-17u: Robots en AI pitch sessie (Technopolis, Mechelen)​

Via deze link vindt u foto's van onze collectie, onze logo's, ...

Heeft u vragen? Contacteer dan Hein Huyghe, hein@juniorargonauts.be, 0494 886 733.

Alvast bedankt en graag tot binnenkort,

Junior Argonauts i.s.m.

Start it @KBC
Cronos
Veritas
De Kringwinkel
Craftworkz
iValue
DE Studio
Technopolis
Flanders DC
The Future Generation

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen