PERSUITNODIGING: pitch sessies & pop-up store Junior Argonauts

PERSUITNODIGING: pitch sessies & pop-up store Junior Argonauts

Vrijdag 6 juli 2018 | 15u-17u | Mechelseplein Antwerpen & Technopolis

 

Beste journalist,

De eerste ondernemerskampen Fashion, Personal Branding en Robots & AI van Junior Argonauts zitten er bijna op. Bij Fashion krijgen jongeren de kans om hun eigen modelabel op te starten en zelf te ontwerpen; bij Personal Branding bouwen ze dan weer een heel eigen imago en merkbeleving op. Op vrijdag 6 juli tonen de jongeren de resultaten van hun werk.

Meet our label: Koa Lokahi
Koa Lokahi is Hawaïaans voor Funky Friday. Koa Lokahi staat voor frisse, gerestylede kleding met een zomerse touch. Tweedehands kledij uit de Antwerpse Kringwinkel krijgt hier een trendy nieuw leven. Duurzaamheid is de basis van Koa Lokahi. Fashionistas Lene Jespers, Fieke Soete en Zita De​ ​coopman zijn de drie sterke vrouwelijke ontwerpers achter Koa Lokahi. Brander Xavier Van Berlo verzorgt de huisstijl, storytelling en social media. Deze vrijdag vindt de eerste en enige verkoop van hun #feelthesummer label plaats. Wees er snel bij, want elk stuk is uniek.

Meet our label: Mimmy (MM)
Ontwerpers Emmy en Mirthe willen mensen blij maken met hun duurzame en unieke kledij. Ze gebruiken duurzame stof om van oude kleding iets heel nieuws te maken. Hun doel is om mensen bewust te maken van hoe je kleren op een duurzame manier heel mooi kan maken. 

Meer info op https://aukeproot.wixsite.com/mimmy-mirthe-en-emmy.

Meet our labels: KVDP / Laughing Lily/ Stuff/ Wild
Alexia en Estée branden vijf meiden: Lily, Kaat, Jane, Maaike en Liv. Ze hebben elk een aparte stijl. Trendy, maar met een eigen touch en dat maakt hen zo speciaal. Samen heten ze FEMENINE FIVE. Ze zijn stoer, maar toch vrouwelijk.

Meer info op https://esteedegroote.wixsite.com/alexia-pollet.

Kom gerust langs en leer de toekomstige Dries Van Notens en Nathalie Vleeschouwers van Antwerpen kennen!

Praktisch
Vrijdag 6 juli 2018
15u-16u: Fashion & Branding pop-up store (Mechelseplein, Antwerpen)
16u-17u: Robots en AI pitch sessie (Technopolis, Mechelen)​

Via deze link vindt u foto's van onze collectie, onze logo's, ...

Heeft u vragen? Contacteer dan Hein Huyghe, hein@juniorargonauts.be, 0494 886 733.

Alvast bedankt en graag tot binnenkort,

Junior Argonauts i.s.m.

Start it @KBC
Cronos
Veritas
De Kringwinkel
Craftworkz
iValue
DE Studio
Technopolis
Flanders DC
The Future Generation

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen