PERSUITNODIGING: PleezMee, gloednieuwe Belgische app, waarmee je nooit meer zonder geschenkideeën zit

PERSUITNODIGING: PleezMee, gloednieuwe Belgische app, waarmee je nooit meer zonder geschenkideeën zit

23 oktober 2017 | 19u-21u | Co-working Les Galeries | Koningsgalerij 30, Brussel

 

Beste journalist,

Ook al gevloekt omdat je zonder inspiratie naar een feestje moest en maar weer eens met de voorspelbare fles wijn voor de deur stond? Of omdat je jezelf wilde trakteren op dat prachtige horloge, maar niet meer wist in welke winkel je het had gezien?

PleezMee, een gloednieuwe Belgische app, vertrekt vanuit die al te herkenbare frustraties en bouwde een gloednieuw digitaal platform waarmee je nooit meer zonder geschenkideeën zit. Ook het maken en delen van verlanglijstjes was nog nooit zo gemakkelijk.

De PleezMee app won al een award op het Boostcamp van het Microsoft Innovation Center, en is binnenkort beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar het perfecte cadeau. Én voor wie het hoopt te mogen uitpakken.

PleezMee nodigt je graag uit om het complete digitale platform als allereerste te ontdekken. Op de preview zal happy founder Vanessa Davin het verhaal van PleezMee toelichten. We zorgen samen met onze lifestylepartners voor exclusieve goodie bags en wie meedoet aan de Instagram-wedstrijd maakt kans op nog meer prachtige prijzen.

Programma
19u00    Welkom met drinks en finger food – begin wedstrijd met verrassingen
19u30   Voorstelling van PleezMee en de partners, door founder Vanessa Davin
19u50   Networking, interviews en foto’s
20u30   Goodiebags en prijsuitreiking
21u00   Einde

Praktisch
Maandag 23 oktober 2017 van 19u00 tot 21u00
Co-working Les Galeries, Koningsgalerij 30, Brussel
(op een paar minuten wandelen van Brussel-Centraal)

We hopen dat je er bij kunt zijn om samen met ons PleezMee feestelijk te lanceren.
Graag je aanwezigheid gewoon even bevestigen via deze link (met wachtwoord CRUSH).

Tot binnenkort,
Het PleezMee Team

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen