PERSUITNODIGING: PleezMee, gloednieuwe Belgische app, waarmee je nooit meer zonder geschenkideeën zit

PERSUITNODIGING: PleezMee, gloednieuwe Belgische app, waarmee je nooit meer zonder geschenkideeën zit

23 oktober 2017 | 19u-21u | Co-working Les Galeries | Koningsgalerij 30, Brussel

 

Beste journalist,

Ook al gevloekt omdat je zonder inspiratie naar een feestje moest en maar weer eens met de voorspelbare fles wijn voor de deur stond? Of omdat je jezelf wilde trakteren op dat prachtige horloge, maar niet meer wist in welke winkel je het had gezien?

PleezMee, een gloednieuwe Belgische app, vertrekt vanuit die al te herkenbare frustraties en bouwde een gloednieuw digitaal platform waarmee je nooit meer zonder geschenkideeën zit. Ook het maken en delen van verlanglijstjes was nog nooit zo gemakkelijk.

De PleezMee app won al een award op het Boostcamp van het Microsoft Innovation Center, en is binnenkort beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar het perfecte cadeau. Én voor wie het hoopt te mogen uitpakken.

PleezMee nodigt je graag uit om het complete digitale platform als allereerste te ontdekken. Op de preview zal happy founder Vanessa Davin het verhaal van PleezMee toelichten. We zorgen samen met onze lifestylepartners voor exclusieve goodie bags en wie meedoet aan de Instagram-wedstrijd maakt kans op nog meer prachtige prijzen.

Programma
19u00    Welkom met drinks en finger food – begin wedstrijd met verrassingen
19u30   Voorstelling van PleezMee en de partners, door founder Vanessa Davin
19u50   Networking, interviews en foto’s
20u30   Goodiebags en prijsuitreiking
21u00   Einde

Praktisch
Maandag 23 oktober 2017 van 19u00 tot 21u00
Co-working Les Galeries, Koningsgalerij 30, Brussel
(op een paar minuten wandelen van Brussel-Centraal)

We hopen dat je er bij kunt zijn om samen met ons PleezMee feestelijk te lanceren.
Graag je aanwezigheid gewoon even bevestigen via deze link (met wachtwoord CRUSH).

Tot binnenkort,
Het PleezMee Team

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen