PERSUITNODIGING: Slim naar Antwerpen breidt aanbod voor KMO's verder uit met start-up Cycle Valley

23 november | 10u30-11u30 | Pontes | Jules Moretuslei 2, Wilrijk

 

Beste journalist,

Met zijn werkgeversaanpak begeleidt Slim naar Antwerpen werkgevers in de Antwerpse regio bij het uitwerken en realiseren van een sterk bedrijfsvervoersplan. Een van de producten die Slim naar Antwerpen aan deelnemende bedrijven aanbiedt, is het proefaanbod fiets en openbaar vervoer. Aanvankelijk werd het proefaanbod voornamelijk uitgerold in grote bedrijven met meer dan 150 werknemers, en in beperkte mate in KMO’s.

Vanaf deze maand wordt het proefaanbod voor KMO’s verder uitgebreid. Slim naar Antwerpen werkt hiervoor samen met Cycle Valley, een start-up die fietsmobiliteit in bedrijven uitrolt.

Op donderdag 23 november gaat het eerste project van start, in aanwezigheid van schepen voor mobiliteit Koen Kennis.

Programma

10u30     Welkomstwoord door Koen Kennis, schepen voor mobiliteit
10u45     Toelichting werkgeversaanpak door Slim naar Antwerpen
11u00     Toelichting door Wim Roels van Cycle Valley
11u15     Overhandiging van de fietsen aan de werknemers van Pontes, een bedrijf dat samenwerkt met Slim naar Antwerpen en als eerste instapt in het nieuwe proefaanbod-initiatief

Praktisch
Donderdag 23 november, 10u30-11u30
Pontes | Jules Moretuslei 2, 2610 Wilrijk

Wilt u er graag bij zijn?
Bevestig dan aub uw komst via wim.roels@cyclevalley.be of op 0472 31 45 28.

Tot dan,
Het Cycle Valley-team

////

Over Cycle Valley
Cycle Valley maakt deel uit van accelerator Start it@KBC en incubator The Birdhouse, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunen. Cycle Valley staat voor zorgeloze fietsoplossingen voor bedrijven, inclusief levering, onderhoud, verzekering en pechbijstand. Dit zowel onder de vorm van leasing, huur of (groeps)aankoop.

Contacteer ons
Barbara De Schepper Adviseur Toerisme & Middenstand, Stad Antwerpen
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen