QIQO lanceert het nieuwe alternatief voor koffie

QIQO lanceert het nieuwe alternatief voor koffie

Antwerpen - Drie ondernemers lanceren QIQO, een natuurlijke, warme energiedrank en hét alternatief voor koffie. QIQO bevat guarana en mate, twee stimulerende ingrediënten uit Zuid-Amerika. Het drankje is honderd procent natuurlijk en suikervrij. De ingrediënten zorgen voor een geleidelijke energieboost, zonder een terugval.

Een zorgvuldig geselecteerde mix
De warme energiedrank QIQO combineert het beste van twee werelden: een energie-boost van koffie en het natuurlijke karakter van thee. Je lost één zakje poeder op in 200 ml warm water en geniet van een lekkere opkikker. QIQO dankt zijn opwekkend effect en smaak aan de Zuid-Amerikaanse ingrediënten mate en guarana. Mate is afkomstig van de Yerba Mate plant, en zit boordevol vitaminen en antioxidanten. Bovendien is mate de nationale drank van Argentinië. Guarana is daarentegen afkomstig van de Guarana-bes en bevat guaranine, een equivalent van cafeïne. Beide ingrediënten hebben hun oorsprong in het Amazonewoud, en staan erom bekend alertheid te bevorderen en vermoeidheid tegen te gaan. Om QIQO een frisse en fruitige smaak te geven, voegden de makers een natuurlijk granaatappelaroma toe.

Kris De Corte, mede-oprichter van QIQO: “We hebben ruim de tijd genomen om de perfecte ingrediënten te selecteren en de juiste mix te bekomen. Met QIQO bieden we een functioneel maar ook lekker product aan, met natuurlijke ingrediënten en zonder een grammetje suiker. Ons testpubliek beschrijft de smaak als uniek en helemaal nieuw. Daarom adviseren we iedereen om QIQO in het begin zeker twee keer te proeven.”  

Perfect voor op de werkvloer
QIQO wil het Zuid-Amerikaanse karakter van de drank ook naar de werkvloer brengen, als een uitstekend alternatief voor koffie of thee.   

Amaury Timmermans, CEO (Chief Energy Officer): “Met QIQO willen we mensen positieve energie geven en lange, vermoeiende werkdagen opfleuren. Tijdens onze studies merkten we al dat er geen alternatieven zijn voor koffie, en ook op de werkvloer is er geen ander aanbod. Na een derde koffie heb je wel eens zin in iets anders. Dat was voor ons de drijfveer om QIQO te creëren.”

Je kunt QIQO online bestellen via  www.drinkqiqo.com. Wie helemaal weg is van de nieuwe energiedrank kan kiezen voor een abonnementsformule en ontvangt maandelijks een portie positieve energie in de brievenbus.

QIQO maakt deel uit van de Start it @kbc community, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

///////

Noot voor de redactie:
Probeer QIQO zélf uit en vraag je testpakket aan via info@qiqo.be

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen