Save the date! Ontmoet de nieuwe lichting start-ups van 2017

Save the date! Ontmoet de nieuwe lichting start-ups van 2017

 

 

Beste journalist,

Binnenkort organiseert Start it @kbc, de grootste start-upcommunity van het land, zijn eerste 'pitchdag' van het nieuwe jaar. Meer dan honderd ambitieuze, veelbelovende start-ups komen dan hun vernieuwende businessideeën voorstellen aan een expertenjury, samengesteld uit onze partners en mentoren.

Welke ondernemers kunnen hun groeiambities realiseren met de hulp van Start it @kbc? We stellen ze graag aan je voor op dinsdag 7 februari. Daarnaast kom je in avant-première te weten hoe Start it het verschil zal maken voor ondernemend België in 2017.

Houd je agenda alvast vrij voor een boeiende voormiddag op een exclusieve locatie, in hartje Brussel. Binnenkort ontvang je de persuitnodiging met alle details.

Tot dan! 
Het Start it @kbc-team

 

Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen