Scorrd Fantasy league: de eerste hockey fantasy league ooit

Scorrd Fantasy league: de eerste hockey fantasy league ooit

Stel je wereldbeker dream team samen en maak kans op een 2-jarig sponsorpakket, aangeboden door Gryphon!

Scorrd heeft met de steun van GRYPHON en Fan Arena (aanbieder van fantasy sportsoftware) de eerste Hockey Fantasy League ooit gelanceerd. De game stelt fans in staat om op een compleet nieuw niveau van entertainment hockey te beleven en hun kennis te meten met collega’s en vrienden.

De Scorrd Fantasy League is gebaseerd op het naderende wereldkampioenschap hockey, georganiseerd door de Internationale Hockey Federatie in Indië (Bhubaneswar) van 28 november tot en met 16 december.

Spelers van het fantasy spel hebben om hun dream team samen te stellen de keuze uit alle spelers die deelnemen aan de wereldbeker hockey. Met een budget van $100M kan je 11 spelers selecteren voor jouw fantasy dream team. Spendeer het budget zoals je wil maar vergeet niet dat je een uitgebalanceerd team nodig hebt.

Je score zal bepaald worden naar gelang de reële prestaties van jouw spelers in Bhubaneswar. De regels betreffende de puntenverdeling houden rekening met: het type doelpunt (veldgoal, pc goal, stroke goal), team resultaat, kaarten, tegendoelpunten … De beste 3 spelers van elke team zullen telkens bonuspunten krijgen, alsook de spelers die je hebt gekozen als kapitein van jouw fantasy team (x 1,5). Elke speler zal de kans krijgen om 2 spelers te transfereren na elke ronde. Indien spelers niet naar behoren presteren kan je hen vervangen voor andere spelers.

Zet als manager je beste beetje voor. De winnaar van de Scorrd Fantasy league krijgt een fantastische prijs! 2 jaar GRYPHON sponsoring ligt klaar voor de winnaar. 

Daag al je hockey vrienden uit met de mini leagues
Je gaat strijden voor de grote GRYPHON-prijzen om het beste Fantasy League-team van het hele toernooi te worden. Maar hoe zit het met je trots? Neem het op tegen al je hockeyvrienden, je teamgenoten en collega's met je eigen mini competitie.

Door een gepersonaliseerde mini league (club, team, vrienden, merk) te maken, kun je al je hockeyvrienden uitnodigen en ontdekken wie de beste manager is

Speel tegen Whetton (AUS) of De Kerpel (BEL) en win een GRYPHON sponsorpakket van 1 jaar! 
Denk je dat je meer weet over hockey dan Whetton, Weir, de Kerpel of andere Gryphon-sterren? Bewijs het door lid te worden van de GRYPHON officiële mini league. Neem het op tegen de Fantasy-teams die zijn gemaakt en beheerd door de beste Gryphon-ambassadeurs. De winnaar van de Gryphon-competitie wint een Gryphon sponsorpakket van 1 jaar! Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor de Scorrd Fantasy league op scorrd.com/fantasy

De start-up Fan Arena maakt deel uit van accelerator Start it @KBC, die innovatieve ideeën en schaalbare businessmodellen ondersteunt.


////////


Over Scorrd
Scorrd is een sociaal netwerk en een transfermarkt die zich richt op hockey spelers, coaches en clubs op elk niveau wereldwijd. Zowel professionele als recreatieve leden kunnen gratis een profiel aanmaken en hun ervaring en hun interesses delen met de internationale hockey gemeenschap. Lees meer informatie en registreer u op www.scorrd.com

Over GRYPHON
Sinds zijn oorsprong heeft Gryphon een invloed gehad op de vooruitgang in de productie van hockey sticks. Fast-forward over 30 jaar en het merk verlegt nog steeds de grenzen in een wereldwijd dynmische markt en toont trots zijn Australische afkomst. Meer informatie op www.gryphonhockey.com.

Over Fan Arena
Fan Arena is een leverancier van fantasy sportsoftware, één van de krachtigste tools in de fan-engagement-stack van mediabedrijven, sportcompetities en communities. Fan Arena maakt ook op fans gerichte mobiele apps en chatbots. Ontdek www.fanarena.com en de blog met inzichten over onderwerpen als fantasy sporten en fan-engagement. 

Contacteer ons
Joey Gastmans (NL/ENG) Digital Marketing, Fan Arena
Oriol Peremiquel (SP/ENG) Co-founder, Scorrd
Lucas Sevestre (FR/ENG) Global Brand Manager, Gryphon
Joey Gastmans (NL/ENG) Digital Marketing, Fan Arena
Oriol Peremiquel (SP/ENG) Co-founder, Scorrd
Lucas Sevestre (FR/ENG) Global Brand Manager, Gryphon
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen