Scorrd Fantasy league: de eerste hockey fantasy league ooit

Scorrd Fantasy league: de eerste hockey fantasy league ooit

Stel je wereldbeker dream team samen en maak kans op een 2-jarig sponsorpakket, aangeboden door Gryphon!

Scorrd heeft met de steun van GRYPHON en Fan Arena (aanbieder van fantasy sportsoftware) de eerste Hockey Fantasy League ooit gelanceerd. De game stelt fans in staat om op een compleet nieuw niveau van entertainment hockey te beleven en hun kennis te meten met collega’s en vrienden.

De Scorrd Fantasy League is gebaseerd op het naderende wereldkampioenschap hockey, georganiseerd door de Internationale Hockey Federatie in Indië (Bhubaneswar) van 28 november tot en met 16 december.

Spelers van het fantasy spel hebben om hun dream team samen te stellen de keuze uit alle spelers die deelnemen aan de wereldbeker hockey. Met een budget van $100M kan je 11 spelers selecteren voor jouw fantasy dream team. Spendeer het budget zoals je wil maar vergeet niet dat je een uitgebalanceerd team nodig hebt.

Je score zal bepaald worden naar gelang de reële prestaties van jouw spelers in Bhubaneswar. De regels betreffende de puntenverdeling houden rekening met: het type doelpunt (veldgoal, pc goal, stroke goal), team resultaat, kaarten, tegendoelpunten … De beste 3 spelers van elke team zullen telkens bonuspunten krijgen, alsook de spelers die je hebt gekozen als kapitein van jouw fantasy team (x 1,5). Elke speler zal de kans krijgen om 2 spelers te transfereren na elke ronde. Indien spelers niet naar behoren presteren kan je hen vervangen voor andere spelers.

Zet als manager je beste beetje voor. De winnaar van de Scorrd Fantasy league krijgt een fantastische prijs! 2 jaar GRYPHON sponsoring ligt klaar voor de winnaar. 

Daag al je hockey vrienden uit met de mini leagues
Je gaat strijden voor de grote GRYPHON-prijzen om het beste Fantasy League-team van het hele toernooi te worden. Maar hoe zit het met je trots? Neem het op tegen al je hockeyvrienden, je teamgenoten en collega's met je eigen mini competitie.

Door een gepersonaliseerde mini league (club, team, vrienden, merk) te maken, kun je al je hockeyvrienden uitnodigen en ontdekken wie de beste manager is

Speel tegen Whetton (AUS) of De Kerpel (BEL) en win een GRYPHON sponsorpakket van 1 jaar! 
Denk je dat je meer weet over hockey dan Whetton, Weir, de Kerpel of andere Gryphon-sterren? Bewijs het door lid te worden van de GRYPHON officiële mini league. Neem het op tegen de Fantasy-teams die zijn gemaakt en beheerd door de beste Gryphon-ambassadeurs. De winnaar van de Gryphon-competitie wint een Gryphon sponsorpakket van 1 jaar! Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor de Scorrd Fantasy league op scorrd.com/fantasy

De start-up Fan Arena maakt deel uit van accelerator Start it @KBC, die innovatieve ideeën en schaalbare businessmodellen ondersteunt.


////////


Over Scorrd
Scorrd is een sociaal netwerk en een transfermarkt die zich richt op hockey spelers, coaches en clubs op elk niveau wereldwijd. Zowel professionele als recreatieve leden kunnen gratis een profiel aanmaken en hun ervaring en hun interesses delen met de internationale hockey gemeenschap. Lees meer informatie en registreer u op www.scorrd.com

Over GRYPHON
Sinds zijn oorsprong heeft Gryphon een invloed gehad op de vooruitgang in de productie van hockey sticks. Fast-forward over 30 jaar en het merk verlegt nog steeds de grenzen in een wereldwijd dynmische markt en toont trots zijn Australische afkomst. Meer informatie op www.gryphonhockey.com.

Over Fan Arena
Fan Arena is een leverancier van fantasy sportsoftware, één van de krachtigste tools in de fan-engagement-stack van mediabedrijven, sportcompetities en communities. Fan Arena maakt ook op fans gerichte mobiele apps en chatbots. Ontdek www.fanarena.com en de blog met inzichten over onderwerpen als fantasy sporten en fan-engagement. 

Contacteer ons
Joey Gastmans (NL/ENG) Digital Marketing, Fan Arena
Oriol Peremiquel (SP/ENG) Co-founder, Scorrd
Lucas Sevestre (FR/ENG) Global Brand Manager, Gryphon
Joey Gastmans (NL/ENG) Digital Marketing, Fan Arena
Oriol Peremiquel (SP/ENG) Co-founder, Scorrd
Lucas Sevestre (FR/ENG) Global Brand Manager, Gryphon
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen