Seal Jobs lanceert game changer in digitale rekrutering

Seal Jobs lanceert game changer in digitale rekrutering

"Like, Match & Seal the Deal" naar je volgende job

Antwerpen - Vandaag lanceert Seal Jobs een digitaal rekruteringsplatform dat werkzoekenden en werkgevers Tinder-gewijs met elkaar matcht. Uniek is dat beide partijen onderling de samenwerking bezegelen zonder ook maar één bezoek aan een interimkantoor. De lancering volgt op een succesvolle kapitaalronde met de Vivaldis Groep in juni eerder dit jaar.

Digitale rekrutering van A tot Z
Via het Seal Jobs platform kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar snel en gemakkelijk digitaal screenen. Is de interesse wederzijds, dan ontstaat er een match en kunnen ze met elkaar chatten of een videogesprek houden om elkaar beter te leren kennen. Als beide partijen het met elkaar eens worden over de voorwaarden, gaan ze over tot de "Seal The Deal" en wordt het contract met één druk op de knop gerealiseerd.

Seal Jobs focust op tijdelijke jobs, stages en studentenjobs in sectoren als horeca, retail tot cleaning en logistiek. Ook bedrijven uit andere sectoren tonen al interesse.

"Door de aard van tijdelijke jobs is een fysieke ontmoeting vaak niet nodig”, vertelt Yannick Van der Gucht, CEO van Seal Jobs. “Met elkaar chatten of een videogesprek volstaat om elkaar beter leren kennen. Het matchingalgoritme van Seal Jobs zorgt ervoor dat werkzoekenden met de juiste ervaring en beschikbaarheid automatisch gelinkt worden aan de vacatures van je bedrijf. En als werkzoekende voorspelt het platform welke jobs het best bij je profiel passen. We focussen sterk op efficiëntie binnen het rekruteringsproces en verzorgen daarom ook de administratieve afhandeling volledig digitaal.”

Onderzoek toont aan dat werkzoekenden na 49 seconden weten of ze zullen ingaan op een vacature of niet. Al na 6 seconden beslissen werkgevers of ze een cv zullen weerhouden. Het rekruteringsplatform Seal Jobs laat werkgevers en werkzoekenden toe om snel een keuze te maken en zo het rekruteringsproces van screening tot het aanmaken van de contracten efficiënter te maken.

Digitaliseringstrend in interimsector
De digitalisering van het rekruteringsproces is voor Seal Jobs een evolutie in de juiste richting. "De klassieke print en online jobkanalen zijn duur en behalen niet meer de gewenste resultaten”, zegt Yannick Van der Gucht, CEO van Seal Jobs. “De digitale transformatie zet de traditionele business-modellen onder druk, ook in de rekruteringssector. Met Seal jobs spelen we hierop in en bieden we kandidaten en bedrijven efficiëntie en transparantie in het volledige rekruteringsproces.”

Seal Jobs biedt 24/7 een actieve payrolling service, een belangrijke meerwaarde in sectoren met veel tijdelijke jobs. Het matchen tussen werkgever en werkzoekende is gratis.

Seal Jobs maakt deel uit van Start it @kbc, dat innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

/////

Bekijk hier de Seal Jobs video: Like, Match en Seal the deal!

Perscontact
Neem voor meer informatie contact op met:

Yannick Van der Gucht
CEO Seal Jobs
+32 479 96 87 32
yannick@seal-jobs.com

Start it @kbc
Saar Dietvorst
+32 468 19 75 07
saar@contentcats.be

Over Seal jobs
Seal jobs is een rekruteringsplatform dat werkzoekenden met werkgevers op een digitale en efficiënte manier met elkaar matcht. Seal Jobs is gevestigd in Antwerpen en werd opgericht door Yannick Van der Gucht, Martijn Kerckhaert, Matthias Van Lent & Stijn Van Haute. Het maakt deel uit van Start it @kbc, dat innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt. Seal Jobs is een onafhankelijke entiteit binnen de Vivaldis Groep.
www.seal.jobs

Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen