Small Teaser bekroond tot 'Start-up of the Year 2017'

Small Teaser bekroond tot 'Start-up of the Year 2017'

Small Teaser werd gisteren verkozen tot 'Start-up of the Year 2017'. Een onderscheiding die Startup.be jaarlijks uitgereikt aan de meest inspirerende onderneming uit de Belgische start-up wereld.

Een gespecialiseerde jury stelde een shortlist samen van de meest beloftevolle start-ups. Een online stemming bepaalde vervolgens dat Small Teaser de felbegeerde award mee naar Limburg mag nemen. “We zijn erg trots. De award is een erkenning voor het harde werk van ons volledige team" zegt Stijn Janssens, co-founder van Small Teaser.

Tweeling Stijn en Ruth Janssens startte het bedrijf in 2015. Naast een eenvoudige tool om content online te publiceren, bieden ze ook een verdienmodel met advertentie-inkomsten aan. Dankzij Small Teaser kunnen gedreven personen met dezelfde interesses samen een digitaal magazine lanceren of mee schrijven aan één van de bestaande publicaties.

Met Small Teaser helpen we communities mee uitbouwen”, vertelt Ruth, co-founder van Small Teaser. "Maar er is meer. Dankzij de ingebouwde advertentieserver is het mogelijk om bloggers al vanaf het eerste artikel te belonen. Zo krijgen ze een deel van de advertentie-inkomsten op basis van de populariteit van de content."

Wereldwijd heeft Small Teaser duizenden gebruikers en dat aantal zit in stijgende lijn. “Meer en meer mensen publiceren content online, willen snel een lezerspubliek opbouwen en willen graag financieel beloond worden. We helpen onze bloggers met het vinden van de juiste community. Zo staan ze er niet alleen voor, hebben ze meteen een lezerspubliek en kunnen ze inkomsten genereren.” zegt Ruth, co-founder van Small Teaser.

Small Teaser maakt deel uit van incubator Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Over Small Teaser
Small Teaser is een community blogging platform dat schrijvers beloont met een deel van de advertentie-inkomsten. De start-up is gevestigd in de Corda INCubator van Hasselt en wordt ondersteund door imec en LRM. Meer informatie op: www.smallteaser.com.

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen