Small Teaser bekroond tot 'Start-up of the Year 2017'

Small Teaser bekroond tot 'Start-up of the Year 2017'

Vrijdag 10 maart 2017 — Small Teaser werd gisteren verkozen tot 'Start-up of the Year 2017'. Een onderscheiding die Startup.be jaarlijks uitgereikt aan de meest inspirerende onderneming uit de Belgische start-up wereld.

Een gespecialiseerde jury stelde een shortlist samen van de meest beloftevolle start-ups. Een online stemming bepaalde vervolgens dat Small Teaser de felbegeerde award mee naar Limburg mag nemen. “We zijn erg trots. De award is een erkenning voor het harde werk van ons volledige team" zegt Stijn Janssens, co-founder van Small Teaser.

Tweeling Stijn en Ruth Janssens startte het bedrijf in 2015. Naast een eenvoudige tool om content online te publiceren, bieden ze ook een verdienmodel met advertentie-inkomsten aan. Dankzij Small Teaser kunnen gedreven personen met dezelfde interesses samen een digitaal magazine lanceren of mee schrijven aan één van de bestaande publicaties.

Met Small Teaser helpen we communities mee uitbouwen”, vertelt Ruth, co-founder van Small Teaser. "Maar er is meer. Dankzij de ingebouwde advertentieserver is het mogelijk om bloggers al vanaf het eerste artikel te belonen. Zo krijgen ze een deel van de advertentie-inkomsten op basis van de populariteit van de content."

Wereldwijd heeft Small Teaser duizenden gebruikers en dat aantal zit in stijgende lijn. “Meer en meer mensen publiceren content online, willen snel een lezerspubliek opbouwen en willen graag financieel beloond worden. We helpen onze bloggers met het vinden van de juiste community. Zo staan ze er niet alleen voor, hebben ze meteen een lezerspubliek en kunnen ze inkomsten genereren.” zegt Ruth, co-founder van Small Teaser.

Small Teaser maakt deel uit van incubator Start it @kbc, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Over Small Teaser
Small Teaser is een community blogging platform dat schrijvers beloont met een deel van de advertentie-inkomsten. De start-up is gevestigd in de Corda INCubator van Hasselt en wordt ondersteund door imec en LRM. Meer informatie op: www.smallteaser.com.