Start it @kbc biedt start-ups exclusief vragenuurtje met Amerikaans internetfenomeen Gary Vaynerchuk

Start it @kbc biedt start-ups exclusief vragenuurtje met Amerikaans internetfenomeen Gary Vaynerchuk

Antwerpen - De internationale topspreker Gary Vaynerchuk zakt op 16 februari af naar België voor de eerste What’s Next?! conferentie. Als hoofdpartner van het evenement biedt Start it @kbc, de grootste incubator van België, twintig start-ups de gelegenheid om het Amerikaanse internetfenomeen persoonlijk te ontmoeten. Tijdens een exclusieve Q&A-sessie na het hoofdevenement krijgen ze een uur de tijd om ‘Gary V’ persoonlijk vragen te stellen.

Start it @kbc slaagde erin om voor twintig start-ups een exclusieve Q&A-sessie te boeken met Gary Vaynerchuk, onmiddellijk na de What’s Next?! conferentie. De Belgische start-ups krijgen een uur lang de mogelijkheid om in een exclusieve setting al hun vragen en bedenkingen af te vuren op de ‘entrepreneur pur-sang’.

Lode Uytterschaut, founder Start it @kbc: “Vaynerchuk is een internationaal fenomeen. Hij wordt overal ter wereld als spreker gevraagd en is de auteur van heel wat marketing-bestsellers. Maar bovenal is hij een self-made man en succesvol ondernemer, die als geen ander mensen weet te motiveren om zelf iets te maken van hun leven. We willen onze start-ups de unieke mogelijkheid bieden om hem niet alleen aan het werk te zien, maar om hem ook persoonlijk te ontmoeten en bevragen.”

De What’s Next?! conference is een organisatie van het Antwerpse contentmarketingbureau Snackbytes, met Start it @kbc als hoofdpartner. Op de affiche staan onder meer presentaties van de Belgische digitale experts Steven Van Belleghem en Peter Hinssen, met als hoogtepunt de keynote speech van topspreker Gary Vaynerchuck.

Miljoenenbusinesses dankzij sociale media
Vaynerchuk werd 15 jaar geleden bekend in de Verenigde Staten door op korte tijd een bijzonder succesvolle online wijnshop uit te bouwen. Hij maakte daarvoor op een destijds ongeziene manier gebruik van sociale media en vermenigvuldigde zijn omzet op amper vijf jaar tijd van 1 miljoen naar 50 miljoen dollar.

In 2009 richtte Gary Vaynerchuk samen met zijn broer VaynerMedia op, een bedrijf waarmee hij zijn inzichten op het vlak van social media ten dienste stelde van wereldspelers zoals General Electic, Anheuser-Busch, Mondelez en PepsiCo. Ondertussen stelt hij meer dan 600 mensen tewerk, investeerde hij in verschillende start-ups en lijkt er maar geen einde te komen aan de groei van zijn imperium. Vorig jaar nog stampte hij VaynerSports uit de grond, waarmee hij profsporters adviseert over de inzet van hun digitale media en over zakelijke opportuniteiten na het einde van hun sportcarrière.

De Q&A met de twintig start-ups gaat door van 18u tot 19u.
Locatie: Boerentoren, Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen

Wie het publieke event wil bijwonen, kan nog tickets kopen via www.whatsnextconference.be.

Contacteer voor meer informatie:
Saar Dietvorst, startit@contentcats.be, +32 468 19 75 07
whatsnextconference.be

Contacteer ons
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen