Start-up Make Your Own Spirit lanceert tool om je eigen fles gin te maken

Start-up Make Your Own Spirit lanceert tool om je eigen fles gin te maken

Cadeaustress? Wees origineel en creëer je eigen gin

Start-up Make Your Own Spirit (MYOS) lanceert vandaag een online tool waarmee je op een snelle en eenvoudige manier een gepersonaliseerde fles gin kunt samenstellen.

Het is een wereldwijde primeur: een online tool waarmee je in maximum vijf minuten tijd een fles gin - of een andere sterke drank - volledig kunt personaliseren. Het resultaat is een fles premium gin van topkwaliteit met daarop je eigen naam, de naam van een vriend, de naam van je bedrijf,... Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Make Your Own Spirit lanceert zijn website speciaal voor de eindejaarsdagen. Wout Steenacker, Co-Founder van Make Your Own Spirit: “December is altijd een eindeloze zoektocht naar leuke cadeaus. Hoe vind je een kwalitatief, origineel cadeau met toch een persoonlijke toets? Met Make Your Own Spirit los je de hoge verwachtingen helemaal in bij het openen van een kerstcadeautje.”

Hoe werkt Make Your Own Spirit?
In vijf minuten maak je je eigen fles sterke drank. Surf naar www.makeyourownspirit.com en start de tool. 

  1. Selecteer je drank: gin, vermouth, wodka of rum.
  2. Kies je favoriete fles.
  3. Creëer je eigen label met een eenvoudige template. Geef je fles een extra touch door tekst, kleur, afbeeldingen of logo’s toe te voegen. Maak je liever eentje zonder template? Ook dat is mogelijk.
  4. Rond je bestelling af en ontvang je fles binnen de vijf werkdagen.

Gepassioneerde topstokers 
Alle Make Your Own Spirit-producten worden in samenwerking met gepassioneerde topstokers gemaakt en zijn van de hoogste kwaliteit. De flessen worden manueel afgewerkt, met oog voor detail. Een gepersonaliseerde fles sterke drank via Make Your Own Spirit is verkrijgbaar vanaf € 35, inclusief verzending.

Make Your Own Spirit maakt deel uit van de Start it @kbc community, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

///////

Noot voor de redactie:
Probeer Make Your Own Spirit zélf uit. Contacteer ons voor een voucher waarmee u de MYOS-tool uitprobeert en uw gepersonaliseerde fles volgende week nog ontvangt.

Klik hier voor een uitgebreid persdossier
Klik hier voor beeldmateriaal in hoge resolutie
Meer informatie vindt u op www.makeyourownspirit.com

Contacteer ons
Wout Steenacker Co-Founder Make Your Own Spirit
Wout Steenacker Co-Founder Make Your Own Spirit
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 830 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture, DPG Media, KBC en Telenet. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen