Start-up Ori Omi herstelt iPhones aan huis

Start-up Ori Omi herstelt iPhones aan huis

Unieke hersteldienst voor iPhones focust op privacy en transparantie

Antwerpen - Een unieke service in Antwerpen en omgeving maakt het leven weer iets makkelijker voor iPhone-gebruikers. Start-up Ori Omi zorgt ervoor dat je iPhone gerepareerd wordt terwijl je ernaast zit, op de locatie van jouw keuze. Je kunt doorwerken, koffie drinken met vrienden of TV kijken,… Het leven gaat door en je verliest geen tijd terwijl je wacht.

Is het scherm van je iPhone gebroken, werkt de batterij niet meer of is de oplaadpoort stuk? Dan hoef je vanaf nu niet meer naar een reparatiebedrijf te gaan, in de rij te wachten en je telefoon enkele dagen te missen.

Start-up Ori Omi repareert iPhones op afspraak en op een locatie van je eigen keuze. De hersteller komt naar jou toe, je kunt meekijken tijdens de reparatie en er alle vertrouwen in hebben dat alles correct gebeurt. Voor Ori Omi is je privacy heilig en moet de ervaring ‘subliem’ zijn.

“Ori omi staat voor 100% transparantie en privacy”, zegt Joachim Badejoh, oprichter van Ori Omi. “Bij ons hoef je bijvoorbeeld nooit een code af te geven. Je kunt het herstellen live volgen en zien dat alles wat uit je iPhone gaat er nadien weer netjes terug wordt ingestoken.”

“Af en toe horen we wel eens straffe verhalen van onze klanten over traditionele reparatiebedrijven”, vertelt Joachim Badejoh, oprichter van Ori Omi. “Zo waren de foto’s bij iemand tot 2013 teruggescrold; ze hadden in het meisje haar telefoon zitten rondneuzen. Bij andere klanten moeten we vaststellen dat er onderdelen uit verdwenen zijn. Zoiets is bij Ori Omi ondenkbaar, vertrouwen staat bij ons voorop.”

Je iPhone laten herstelen bij Ori Omi is heel eenvoudig. Op www.oriomi.be kies je een tijdstip en geef je op waar de reparatie moet worden uitgevoerd. Vervolgens komt de hersteller op locatie: naar je thuis, op het werk of - waarom niet - op café. Een reparatie duurt gemiddeld zo’n 30 minuten. Afrekenen doe je ter plaatse.

Ori Omi is op dit moment beschikbaar in Antwerpen en randgemeenten. In de toekomst wil oprichter Joachim Badejoh ook naar andere steden uitbreiden.

Ori Omi maakt deel uit van Start it @KBC, dat innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.

Ori Omi op Instagram

Perscontact:

Ori Omi - Joachim Badejoh – joachim@oriomi.be - +32 486 27 60 13
Start it @kbc – Saar Dietvorst – Saar@contentcats.be - +32 468 19 75 07

Over Ori Omi
Ori Omi herstelt iPhones op afspraak en op een locatie van jouw keuze, waarbij privacy en vertrouwen voorop staat. Ori Omi werd in 2015 opgericht door Joachim Badejoh (23) en is gevestigd in Antwerpen. Ori Omi maakt deel uit van Start it @KBC, dat innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt.
www.oriomi.be

Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen