Taglayer is de meest beloftevolle student-onderneming van Antwerpen

Opnieuw winst voor student-ondernemers uit de Start it @kbc-community

ANTWERPEN - De Antwerpse start-up Taglayer is verkozen tot meest beloftevolle student-onderneming van de provincie. De prijs werd uitgereikt door SINC, de Antwerpse studentenclub die ondernemerschap promoot, in samenwerking met VOKA, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Na de winst van Madam Bakster op de Student Ghentrepreneur Awards van 25 april, is Taglayer de tweede Start it @kbc start-up die dit jaar een prijs voor student-ondernemerschap wint.

Taglayer werd opgericht door CEO Willem Drijver, student International Business Management aan de Karel de Grote-hogeschool en CTO Timothy Verhaeghe, student Toegepaste informatica aan de HO Gent. Zij creëren software die content dynamisch maakt. Aan de hand van het surfgedrag van bezoekers, personaliseert Taglayer websites zodat gebruikers content te zien krijgen die voor hen interessant is.

Het harde werk van Taglayer wordt nu beloond met de bekroning tot meest beloftevolle student-onderneming van Antwerpen op de SINC-Awards. Een jury met experten van de Stad Antwerpen, VOKA en Take-off Antwerp verkoos Taglayer uit een dertigtal genomineerden.

Taglayer werd opgericht in februari 2016 en bestaat uit een team van 5 studenten (Willem Drijver, Timothy Verhaeghe, Jan Willem Cornelis, Adam Shpilt en Dayyaan Hasnain). Het bedrijf richt zich op een B2B-publiek en is nu op zoek naar online uitgevers en retailers om de software uit te testen.

Heb jij een sterk business-idee en wil je deel uitmaken van de grootste start-up-community van het land? Dien je idee dan in via www.startit.be

////////

Perscontact:

Timothy Verhaeghe
CTO & Co-founder Taglayer
[email protected]
+32 474 67 59 99 

Willem Drijver
CEO & Co-founder Taglayer
[email protected] 
+32 474 67 59 99

Saar Dietvorst
Perscontact Start it @kbc
[email protected]
+32 468 19 75 07

Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 1.200 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. De Waalse vestiging Start it @CBC is gelegen in Luik. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture en KBC. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen