Telenet Kickstart en Start it @kbc hebben groot nieuws!

PERSUITNODIGING

BELANGRIJK !!! De locatie van dit persevenement is gewijzigd.
Nieuw adres: Start it @kbc, Boerentoren, Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen

Beste journalist,

Op dinsdag 31 mei 2016 onthullen Telenet Kickstart en Start it @kbc, de grootste start-up community van het land, groot nieuws! 

De details houden we nog even geheim, maar we kunnen wel al verklappen dat Erik Luts (Voorzitter Raad van Bestuur Start it @kbc & Sr. General Manager KBC) en John Porter (CEO Telenet) deze primeur zélf de wereld zullen insturen. En ook Dirk De Roost (CEO Cronos) en Sven De Cleyn (Director Incubation iMinds) zijn voor de gelegenheid van de partij.    

We nodigen je die dag graag uit bij Start it @kbc, Wetenschapsstraat 23, 1040 Brussel, vanaf 9u30 om in avant-première alle details te ontdekken.

Programma

9u30     Ontvangst
10u00    Welkom door Katrien Dewijngaert en Lode Uytterschaut, founders Start it @kbc  
10u10    Talks Erik Luts en John Porter
10u30    Vragenronde        
10u50    Interviews, hapjes & drinks    
12u00    Einde

Ben je er graag bij? Bevestig dan ajb je komst via saar@contentcats.be.

Tot dan!
Telenet Kickstart en Start it @kbc


Perscontacten

Start it @kbc
Saar Dietvorst
saar@contentcats.be
+32 468 19 75 07
Pressroom Start it @kbc

Telenet Kickstart
Nina Mallants
nina.mallants@staff.telenet.be 
+32 495 55 74 46
Pressroom Telenet

iMinds iStart
Wim Van Daele 
wim.van.daele@iminds.be
+32 479 98 58 75
Pressroom iMinds

Over Start it @KBC

Start it @KBC ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel, en is de grootste start-up community in België. Als start-up pionier in België wil Start it @KBC zo een positieve impact hebben op de economie en samenleving in België.

Start-ups genieten bij Start it @KBC gedurende drie maanden van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen anderhalf jaar rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space. Start it @KBC optimaliseert haar aanbod voortdurend in co-creatie met de start-ups. 

Start it @KBC stimuleert (internationale) kruisbestuivingen: tussen de meer dan 700 start-ups en scale-ups, maar ook met investeerders, ervaren mentoren, met experts in uiteenlopende domeinen (technologie, sales, juridisch, marketing, communicatie,…) en andere acceleratoren en incubatoren wereldwijd. De community speelt een voortrekkersrol op het vlak van diversiteit en vrouwelijk ondernemerschap.

Start it @KBC zet in op internationalisering. De community heeft niet alleen hubs in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk, maar ook in Budapest, én heeft pied à terre in New York. Start it @KBC maakt sinds 2017 deel uit van Global Accelerator Network (GAN), een netwerk van 120 acceleratoren wereldwijd, wat start-ups in de community extra kansen biedt in het buitenland, en tot meer dan 1 miljoen dollar aan voordelen bij technologiepartners.

Via het Corporate Incubation Program van Start it @KBC kunnen grote bedrijven sinds 2017 innovatieve ideeën met hun eigen start-up teams onder begeleiding van Start it @KBC laten uitbroeden en uitgroeien tot volwaardige businesses.

Start it @KBC ontstond in 2014 als een partnership tussen Accenture, Cronos Groep, Flanders DC, imec, joyn, KBC, Mobile Vikings, Telenet, Universiteit Antwerpen & lokale academische partners.

Start-ups kunnen zich het hele jaar kandidaat stellen via de website (www.startit.be). Twee keer per jaar pitchen de geselecteerde founders voor een professionele jury, en begint een nieuwe lichting start-ups aan hun entrepreneurstraject.

Meer informatie: www.startit.be
Voor Start it @KBC logo's en afbeeldingen, ga naar: http://startitkbc.prezly.com/m...
Persdossier Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen