Wat is Kerstmis zonder kerstliedjes? Laat kinderen meezingen met Jooki, hun eigen muziekspeler

Wat is Kerstmis zonder kerstliedjes? Laat kinderen meezingen met Jooki, hun eigen muziekspeler

Brussel, Gisteren riepen zes Belgische CEO’s op om Belgische producten te kopen met Kerstmis. Jooki is Belgisch, en het perfecte geschenk voor de familie: het geeft vrijheid aan kinderen om zelfstandig muziek te luisteren, én het geeft gemoedsrust aan de ouders. Zij kiezen immers de muziek en zien hun kinderen dansen of spelletjes spelen, in plaats van passief naar het scherm te kijken. Met Jooki is de liefde voor muziek terug in de huiskamer.

Zo simpel dat elk kind vanaf 3 jaar het zelfstandig kan gebruiken
Jooki maakt deel uit van accelerator Start it @KBC, die innovatief en schaalbaar ondernemerschap ondersteunt. De vijf Jooki figuurtjes laten kinderen beslissen welke muziek ze willen horen. Elk figuurtje is gelinkt aan een afspeellijst. Je plaatst gewoon een figuurtje op Jooki en hoort de kerstbelletjes al rinkelen! Ga naar het volgende of vorige liedje in de lijst met een druk op de knop. Om een andere afspeellijst te kiezen, verwissel je gewoon het figuurtje. De magie van Kerstmis, op maat van kinderen!

Ouders aan de knoppen
Ouder kunnen afspeellijsten samenstellen in de Jooki app. Hier zijn heel wat mogelijkheden:

  • Muziekbestanden (MP3, AAC, enz.) uploaden naar Jooki
  • Liedjes slepen vanuit iTunes
  • Een web-radio linken als afspeellijst

Jooki verbindt zich met de Wi-Fi thuis wanneer ouders afspeellijsten willen samenstellen en beheren. Maar de muziek die geüpload is naar Jooki, kan worden afgespeeld zonder Wi-Fi-verbinding. Zo gaat Jooki mee in de wagen, naar de slaapkamer of op de schoot van de Kerstman!

Jooki is Belgisch en net uit!
Jooki is een gloednieuw Belgisch product ontwikkeld door de Brusselse start-up Muuselabs. Het werd in november uitgebracht in Europa en is online beschikbaar op www.jooki.rocks. Je kan het ook in het echt uitproberen en kopen in Brussel (Librairie Filigranes, Peinture Fraîche et Bonjour Maurice) en Antwerpen (Kids on the Docks en Design Center De Winkelhaak). Prijs: €199.

 

Contacteer ons
Isabelle Dro Digital Marketer, muuselabs
Over Start it @KBC

Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 1000 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.

Start it @KBC werd opgericht in 2014. De accelerator plaatst de founders van start-ups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

De Belgische hubs van Start it @KBC zijn gevestigd in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven en Kortrijk. Daarnaast heeft Start it @KBC internationale vestigingen in Budapest, Gyor en Praag en pied-à-terres in New York, San Francisco en Londen. Sinds 2017 maakt Start it @KBC deel uit van het exclusieve Global Accelerator Network (GAN), wat de bedrijven in de community extra expansie- en sales-mogelijkheden biedt in het buitenland, en een schat aan voordelen bij technologiepartners wereldwijd.

Start it @KBC gaat strategische partnerships aan met grote bedrijven om de start-ups beter te ondersteunen. Strategische partners van Start it @KBC vandaag zijn Accenture en KBC. Sinds 2019 dompelt Start it X ook intrapreneurs van corporate bedrijven onder in het netwerk van Start it @KBC. 

Start-ups die willen deelnemen aan het één jaar durende Start it @KBC acceleratieprogramma en gratis gebruik willen maken van mentorship, netwerk, workshops en co-working spaces, kunnen zich het hele jaar door kandidaat stellen via de website: www.startit.be

Persdossier Start it @KBC

Logo's en afbeeldingen Start it @KBC

Start it @KBC
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen